Jump to content

Въпрос за фарове


Пламен АД

Recommended Posts

Здравейте искам да попитам някой имали наблюдения върху тези фарове на снимката. Идеята е постигане на по-добро осветяване пред автомобила също и по-добра визия, понеже сегашните са доста зле. Другият въпрос е дали ще паснат без проблем на А4 Б5 1996г. Вмомента колата е с фарове Валео едносекционни и евентуално какви кръжки да ползвам.

post-72063-0-06283300-1389989209.txt

post-72063-0-53005700-1389989224_thumb.j

post-72063-0-58518800-1389989253_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега виждал съм такива фарове на една Б5-ца и за мен стоят доста неестествено на автомобила. Дори стоят като цирей на гъз, защото изглеждат 10год. по нови от колата, но това си е твое решение. Ако фаровете ти не светят добре просто прати рефлекторите за рециклиране в Еверт Лак в град Стрелча ( правят и отстъпка за форума) и си вземи едни биксенони AC от ксенон.бг (АС защото са по надежни и с по голяма гаранция за 118лв с 12м гаранция. Може и DC за 69лв с 6м гаранция) и пред тебе ще е ДЕН. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От тия фарове не чакай светлина! Най добре си оправи твоите както те е посъветвал колегата или си намери оригинални 3 секционни фарове на бош и си карай колата. Моите са 3 секционни и веднъж съм ги отварял да ги чистя. И без ксенон светят в пъти повече от на доста по-нови коли с ксенон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен няма никакъв смисъл, ако твойте са здрави да купуваш 2ра ръка, било то и с лупи, защото те ще са в почти същото положение както твойте.  Известно, че фаровете на ВАГ не светят кой знае колко добре и доста хора имат проблеми с тях, а и в евро съюза от доста години се кара целогодишно на фарове. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фаровете от снимката нестават за ксенон,виждал съм ги на живо и даже на тях си го пише,а колкото до това за фейслифтови втора употреба с лупи-да заслужава си,разликата е огромна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...