Jump to content

Оборотите ми играят при палене


Professor

Recommended Posts

Здравейте, колеги!
От няколко дни съм горд собственик на A3 1.6 ambition, 2000г ноември (водят я модел 2001). Още докато търсих кола, всички имаха проблем с оборотите. С тази, която взех ми казаха, че като дам малко газ още с паленето и обротите спират да играят. Проблемът го има само, когато е студена за около 2-3 мин. Ок, ама е много дразнещо. Та да попитам някой дали се е сблъсквал с този проблем? Прочетох темите свързани с проблеми с оборотите, но те не са по същия въпрос. 

Благодаря предварително!

Редактирано от Professor
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо лично, но закакво ти е да го купиваш... ако имаш някой твой приятел със сервиз или поне там където си обслужваш колата, да ти я закачат и проверят за грешки :) Хубавите кабели и програми струват ПАРИ..  Един комшия който има сервиз даде 600 или 800 лв. за кабел с програма, а има и по-хубави :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, колата я има от две седмици. За сега още си нямам избран сервиз, където да я обслужват. А след покупката аз си я обслужих. 

Иначе не знаех, че цените са чак такива. Видях в нета, 699$ е софта. В таъв случай наистина по-добре да я закарам да ми я погледнат. Имах мерак да се занимавам с настройките, ама бързо се отказах.  :hilezh:

Пък за познати със сервиз - нямам. Не съм в България. :unsure:

 

Благодарско!  :multi:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кабел със софтуера струва под 100лв. Провери в sklad66.com примерно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Точно 100 лв. струва в www.sklad66.com и ти го дават със софтуера. Ако си купиш няма да съжаляваш и винаги ще си следиш колата за грешки, ще ги триеш, ще си зануляваш чека за смяна на масло на какъвто интервал ти искаш и няма да се чудиш на кого да се моли[ да ти направи една проста диагностика, за да спестиш 15 лв. като колегата venkYYY :D

Редактирано от Gorad
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така де... Да разграничаваме само легалното от нелегалното или пълната версия от лайт като говорим кое колко струва за да не подвеждаме колегата... Оригинален пълен VCDS далеч не струва 50 евро, а около 10 пъти по толкова.

По проблема - наистина е най-добре да се погледне първо дали има запаметени грешки и какви, преди да се гадае на сляпо. Всеки самоуважаващ се сервиз има уред за диагностика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...