GiN Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Търся врати, предна дясна /пасажерската/ и задна лява, зелен металик за А4 Б5 след 98г. Необорудвани с лайстни в долния край към праговетеТова е цвета на колата http://ginj.snimka.bg/automobiles/audi-a4.302995.24145528За връзка на тел. 0877562242-Георги или на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogotzanovsf Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 (edited) Edited August 19, 2014 by gogotzanovsf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Митака Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Имам задна лява врата, светло сив металик. Без долна лайсна. 50лв за цялата оборудвана, 35лв само ламарината (долната част). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiN Posted August 24, 2014 Author Report Share Posted August 24, 2014 (edited) Колеги, търся вратите точно зелени и с лайстни, и да са с добра боя.Моите са ожулени и едната е натисната, не ми се разправя с бояджии, затова държа на цвета.Някой някъде ако мерне по обявите коли на части, Б5 с такъв цвят, може да ми е от помощ като даде линк към обявата Edited August 2, 2014 by GiN Link to comment Share on other sites More sharing options...
danovsky Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Колеги, търся вратите точно зелени и с лайстни, и да са с добра боя.Моите са ожулени и едната е натисната, не ми се разправя с бояджии, затова държа на цвета.Някой някъде ако мерне по обявите коли на части, Б5 с такъв цвят, може да ми е от помощ като даде линк към обяватаhttp://audibg.com/forum/index.php?showtopic=163651&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiN Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 Колега, благодаря много!Повдигам пак темата все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiN Posted February 13, 2015 Author Report Share Posted February 13, 2015 (edited) Без рамките и стъклата ме устройват... ДА уточня, вратите трябва да са за кола след 1998г., да имат лайстни отдолу.Понеже получавам предложения само за врати без лайстни... Edited February 13, 2015 by levis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts