mcbobby Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Здравейте,Прочетох няколко подобни теми за проблеми с мощността и гаснене, но всички бяха за бензинови мотори. От преди седмица две усещах едно колебание в мощността а сега вече колата гаснее и няма обороти...Немога да пиша в темата за Ремонтите и сервизите.Колата е Б4 1.9 TDI. WAUZZZ8CZRA032719.Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerpi134 Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 А ми като за начало си смени нафтения филтър,и от там ГНП то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci b4tdi Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Коя година е колата колега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petar_a Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 има ли балончета въздух в горивото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcbobby Posted August 24, 2014 Author Report Share Posted August 24, 2014 Забелязах малки мехурчета по прозначния нафтопровод от към филтъра. Може да имам нейде пробойна, но пък няма течове. Как да ги открия? 96г. е аудито. Днеска четох доста теми за запушени аспуси и катализатори. После яко форсирах и последно проблема го няма, но докога не се знае. Възможно ли е да нещо с дебитомера. Филтъра се сменя повече от редовно, скоро пак ще го сменя предсрочно заедно с маслата и т.н. Незнам нищо за този двигател освен, че много ми го хвалеха преди да купя колата. Имам едни малки тръбички за вакуум които са запушени и не са на местата им. Ще посна снимка утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts