Jump to content

Автодамаска за А3


fennko

Recommended Posts

Може ли да предложите магазин в София за автотапицерски платове?Ходих до "Ауто Текстил" (посока Панчарево),но там ми предложиха 4 нюанса на светло сиво,които бяха много ситно ушити и не ми харесаха.Плата в а3-ката е с по-едра бримка(по-порест стои)и е тъмно сив.След това ходих до магазинчето в Дървеница (Кора Стил),но там нещо не се разбрах с лелката.Предложи ми само 2 вида светло сив плат,който според нея бил оригинален за таван на голф 7(някакви небивалици),като спомена,че след 2 седмици щело да доставят платове.Е отидох преди 2 дни и като ми показа пристигналият плат се ядосах - горе-долу точният цвят,но от към опъката страна не беше дунапрен,а вата.Ще съм радостен,ако някой сподели някой друг магазин,който да посетя.

Редактирано от fennko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Колега продавам претапициран таван и колонки със стоика за буст метър за 50 лв ако имаш интерес пиши на лично.

Цитиране на предходен пост!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Благодаря за предложението "slaveikof",но за сега само плат търся.Незнам защо никой от "колегите" във форума не може да предложи свястно магазинче.Явно когато настъпи момента за отлепяне на тавана,всички вадят по 200лв и си свиркат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моят таван го смениха в Дианабад. Колата я закара един приятел, тъй като бях в командировка тогава, но каза, че е имало плат 1:1 с оригиналният таван. Аз обаче се спрях на цвят "графит". Не знам дали отзад е дунапрен или вата, но общо-взето не мисля, че има толкова голямо значение. Може да минеш при тях да питаш дали ще искат да ти продадат само плат, ако имат такъв. Свестни са хората, btw.

 

Ето го мястото:

http://avtotapiceri.com/index2.php#/content/start/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При посещение на въпросното място,ми обявиха цена от 140лв.,когато разбраха марката на автомобила.За справка - на техният сайт е обявена цена от 80лв.Както и да е.Вече съм с нов таван(току що го монтирах

),а цената за материалите които закупих е под 50лв.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз правих един детал в Дианабад, с обикновен плат взеха ми 20лв., питах за таван с Алкантара и ми обявиха 900лв., ако те го свалят и монтират.Това си е пладнешки грабеж :-) .

Sent from my IdeaTab A3000-H using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...