Jump to content

Проблем с ниски обороти


Recommended Posts

Колеги моля помагайте че вече четирима газаджии смених, и никой неоправя проблема само настройка с лаптопа и това им е майсторлъка. Не знам вече къде да ходя и какво да правя.  АУДИ 80 1.6 ADA с газов инжекцион фобос от известно време започна да няма ниски обороти особенно като загрее и е мъка ако съм да баир и тръгна да потеглям  колата загасва трябва предварително да форсирам ,в задръствания когато спираш и тръгваш също гасне трябва преди това пак да форсирам,също така и губи мощност. Сменял съм свещи ,кабели ,капачка,палец, въздушен филтър фазовите филтри и проблема си стои.Кажете някой свестен газаджия който да не прави само уж настройки но и да отстранява проблемите че вече не знам къде да ходя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последният път даже вътре в колата при движение я настройваха,намалиха и налягането и сега понякога много играят оборотите и прекъсва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kolega ako e debitomera i na benzin shteti pravi taka

 i drugoto koeto e moje da e datchika za vodata ti slet kato kazvash kato zagree che go pravi tova i drugoto koeto moje da e e che mojebi nesa q nastroili kakto trqbva i se davi kato trugvash vkarva pove4e gaz ili vuzduh i zatova  no prosto koment nesum sigoren

Колега клавиатурата има кирилица.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да ти настроят правилно газовия инжекцион, задължително трябва колата да е пушка на бензин. По-скоро търси читав сервиз за бензиновата система. Мисля, че можеш да направиш една проба с изпразване на газовата бутилка и тогава да видиш как се държи колата на бензин. Така ще елиминираш газовата система.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Прав си колега, днес я карах само на бензин не можа да загрее за да видя как е но установих че и на бензин не работи равномерно и прекъсва даже ми се стори че припукваше в ниските. Вече не знам в кой сервиз  да я карам?

 

Цитиране на предходен пост!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправи си колата първо на бензин.После нека се учат на газовата.Този мотор много мрази не измерен въздух от дебитомера.Погледни гофрирания маркуч между дебитомера и дросела,маркучите от стъпковия мотор до дросела и маркуча с Т образния пластмасов фланец за картерните газове на капака на клапаните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...