Jump to content

проблем с вървежа на А4 2.5 150 кс.1999


gospoboi

Recommended Posts

Колеги незнам дали има такава тема но ще ме извините искам съвет.Пробирам се от чужбина със семейството ми и усетих по време на движение как колата забива за някакви секунди и пак се оправя,помислих че се включва помпата на климатика и затова губи мощност от втеме на време но небях усещал такова нещо преди.Закарах дъщерями в провинциятя при дядо си и навръщане минавам петрхан и започна проблема.Давам газ но не върви а на огледалото от зад черно сив дим яко.колите зад мен намалят и както пуши и не върви изведнъж се едно че се включва нещо и заработва нормално без да пуши.едва излезнах на пеърохан и като дойдох към Костинброд се оправи.Въпроса ми е какво може да се случва понеже смятям че оправянето е временно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз на скоро си взех А4 1.6 1996г. и при мен също има подобен проблем.Като тръгна да карам нагоре започва да не върви, претриса все едно и е много висока предавката, не върви и пуши.Ако някой даде съвет от какво е ще съм много бладгодарен, :nixweiss:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги днес закарах в сервиз колата на диагностика и се оказа дебитомер.Всичко добре но след като се кара малко колата пак исписва че дебитомера не е в ред.Сложихме втори и пАк след известно време излиза грешка дебитомер.Майсторите имат мнение че някъде прекъсва кабел или спойка и можа да излезе че конпютъра на колаъа е дал фира.Това с компютъра много ме притиснява.Някой ако разбира от електроника нека сподели мнение.Аз оставих колата в сервиза понеже ще я карат на електричар в понеделник,човек който разбира от компютри на коли и понеже аз не разбирам може да ми кажат най-сложния вариант нов комп.и каквото се сетят.Та ако некой може да каже нещо по въпроса ще съм му благодарен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това да ти се прецака компютъра според мен е 1:1000000 шанс... Да не говорим, че дори и да е така, може да се ремонтира в повечето случаи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте имаше прекъсната пътека на входа на компа,след спойка и нов де

битомер колата не прекъсва не пуши но няма пъргавина.Няма грешки набира бавно но вдига 207 км.спокойно.Върнах я в сервиза до искусоряване.Като я направят,ще пиша отново за проблвма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги сменихме три дебитомера изЧистиха се всиЧки турбо пътища нови маркучи включихме отново егр понеже беше изключен колата върви прекрасно докато загрее.След като загрее на 90 гр.няма Пъргавина.ВсиЧки стойности като я тестват са в норма.Хайде някой да каже какво може да се слуЧва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя и мойта се поспъва като загрее. Без логове нищо не можем да кажем. Виж в Дизел раздела и в раздел A6 C5. Има много информация за проблеми с този мотор и не вървежа. В този раздел рядко се пише за душегуба, понеже са малко Б5-тиците с този мотор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...