Jump to content

Метане в Дясно Ауди Б4 АБК


KrisoB4

Recommended Posts

Здравейте колеги , дайте някъкв съвет от какво може да ми мета в дясно смених вътрешно външно каре полуоска , шарнир , кормилен накрайник , селеновите втулки са здрави . И пак мета и като натисна спирачката с висока скорост почва пак да мета яко . Възможно ли е да е крив спирачен диск . И при ускорение Мета много гадно даже леко запира колелото . Дайте ми някакъв съвет че ми писна суматия разправии имах пратки връщах нови поръчвах . Стана зглобих я и пак мета десният диск се е оял много има 1-2 мм ръб . Нямам си на идея от какво е дайте съвет какво да сменя . Не ми се струва да е от лагер на макферсон . или тампон от дясно се мята като малко кученце . :D И този проблем се появи от както ходих на гумаджия да ми смени зимните гуми с летни баланс имат не са криви гумите . И други слагах имах съмнения че е от гумите но не е !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не е от реглажа то си тресе направо сеене едно такова никаква идея от какво е писна ми вече :X Възможно ли е шенкела да е крив . Главината Диска незнам вече писна ми дайте някакъв съвет какво да сменя че да се оправи че ми писна диска е ояден от едната страна повече .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дискове някога сменяни ли са?  

 

Иди при друг гумаджия да провери баланса, аз така като смених гумите и започна да тресе, след още един баланс нещата се оправиха, но вече бях и с чисто нови дискове и накладки.

Редактирано от Sklepi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би единия спирачен апарат да задържа отпред/отзад? Има ли горщо колело? Или да имаш спирачен апарат, който не хваща?

Редактирано от okops
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Какво да прегледам апаратите ?? че с това не съм много много запознат . А от крив диск може ли да преебе и вътрешно каре. Големи ядове писна ми с това метане тея дни поръчвам нови дискове и накладки дано се оправи че ми писна

Редактирано от KrisoB4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, защото имаш проблем със спирачен апарат ! Буталото може да задържа, спирачен маркуч да е разложен .. Ревизираш си апарата, сменяш маркучите и така :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...