Jump to content

Мнения за конкретна обява


Recommended Posts

Здравейте,

нов съм във форума и съм се насочил към Ауди А8 8P sportback. Харесал съм си една конкретна кола и бих желал някой по-голям разбирач от мен да погледне (макар и на снимки) дали няма нещо фрапиращо, което лесно може да подскаже, че колата е удряна.

 

http://www.cars.bg/c1272291

 

това е ибявата. Каквото съм видял аз. Оригинално челно и всички други стъкла. Започнала е да се протрива шофьорската седалка (но е търпимо дори не се забелязва ако не се вгледаш). Волана не е боядисван или шит има една забележка липсващо парче но е в задния край и не му личи. Мотора работи добре. Подкалниците са си хванати с всички болчета и не са чупени. Забелязах, че на предната решетка хрома е започнал да подпухва на някои места. Това може ли да ми говори, че колата не е удряна? Също така предната броня, капак  и таван имат следи от хвърчали камъчета, което също ми говори за това. Мотора не е мит. Има омаслявания и мръсотии ама това не е нова кола иначе работи добре. Фаровете имали някакви номера единия завършвал на 7 другия на 8 и на тази кола са така. Притеснява ме това, че колата е от южна Италия.

 

Може ли някакви съвети относно това какво точно да гледам още?

Виждате ли нещо притеснително по снимките?

Какво още мога да гледам за това дали колата няма удар в предницата?

Единия стоп не е хванат добре (при на братовчед ми колата, която е същата също е така) това трябва ли да ми говори нещо?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не бих я взел, няма борд компютър, постна много и тоя салон е много смотан, цапа се за норматив, бих си потърсил друга!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква А8 спортбек ти луд ли си :D :D Това е А3 Спортбек :)

 

Е направил съм грешка. На всеки се случва. Относно салона не мислех, че ще се цапа толкова. Иначе за толкова пари толкова. Относно малкото екстри. Значи не ви се струва, че е със съмнително ниска цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ме притесняват главно 3 неща.

- Колата е от южна Италия

- В Дупница е

- Струва ми се съмнително ниска цената

 

Вече се замислям и за светлия интериор.

 

От друга страна пък видях някои неща дето не ги бях виждал до сега в други коли. :/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.cars.bg/c1127862 а за тази обява какво мислите? Някой да е виждал колата? Има ли някъде място в форума където са написани основни насоки какво да гледаме, когато купуваме такъв модел кола.

 

Какво е това CD в тази кола :D може ли да му се монтира xCarlink или нещо такова?

Редактирано от ventsi34
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами значи първо интериора не е добър. Возени са животни отзад и е доста пораздърпан. Явно някой си е острил ноктите. Има дупка на шофьорската седалка от цигара. Отпред от шофьорската страна колата е имала удар и е правена. Но удара не е бил сериозен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма майтап. Моята задна дясна дръжка отвътре е най-надрасканата от цялата кола... И също имам малък удар :) няма как иначе с 15 годишна барака

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има шанс да намериш НЕ удряна кола, но явно ще има друг дефект в нея. Я ръжда, я проблем с мотора и т.н. Ако нещо те грабва в дадена кола, не се замисляй да я тестваш, или ако ти хареса да я купиш. Рядко изпадат добри коли. А удара щом не е голям, а от порядъка на фар и калник, не е нищо фрапиращо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...