Jump to content

Хак на PS3


Recommended Posts

Момци някой разбира ли тука от хакване на ПС3? Ако някой го е правил или е следвал някъв гайд, дайте някъв линк да гледам Не съм скаран с комютрите, никак даже, ама като не знаеш по-добре да се пита, че един път си преебах айфоня и после беше 2 дена зор и четене докато го оправя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам, може да се направи само хардуерно downgrade, за да може след това да се инсталира хакнат фърмуеър. Т.е. не е само до гайд. Трябват си и поялник и сръчни ръце :)

https://gamechipbg.wordpress.com/- тук има някакви по-актуални писаници, но е по-скоро реклама на на някакъв гаражен майстор, отколкото полезно инфо за DIY.

 

Аз лично предпочетох да не се занимавам. Още повече като се има предвид, че децата искат и онлайн да играят, а с хакната конзола не става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно като хаквах конзолата ставаше без поялник или друг хардуер. Когато излезе първия хак трябваше един чип, но това беше преди 4 години.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти съм сигурен че моят пс3 не се наложи да се хаква а просто ползвах една флашка на която беше качен хак-а, разтърси из нета купувал съм я от продавалника. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече е без флашка, само се флашва софтуера. Но конзолата трябва да е под незнам си коя версия за да стане далаверата. И май само дебелите пс3 се хакваха, последните партиди с по 160-250-320гб мисюя не може.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, видях кода. Софтуерно се хаква само до определен фирмуер, а моята е ъпдейтната до последно (май) 4.46. Ще продължавам да чета, пък ще видим какво ще се прави. Накрай може и да не я хакна

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...