Jump to content

Счупи ми се седалката


nasko62

Recommended Posts

Здравейте колеги не знам по каква причина нещо ми се повреди в седалката. И както бях облегнат хлътна на вътре и иби задната пласмасова кора. Като след като излезе долния и на вън се счупи някакво краче. Знае ли някои как се откача от горния краи за да я сваля и да видя какво е станало с седалкака и да си я оправя

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе се държи на три щипки - иска яко дърпане, но внимателно за да не счупиш кората. Има кит за поправка на това, което се е счупило и ОЕМ номера му е 8E0898035.

Ето ти полезни линкове - от тях ще се ориентираш и къде са щипките от горната страна, а и за евентуална поправка с подръчни материали.

http://www.audiforums.com/forum/diy-do-yourself-55/drivers-rear-seat-panel-lumbar-support-fix-under-$20-196726/

https://www.drive2.ru/l/3796064/

Редактирано от digunan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не ти се занимава с това металното и закачането му, аз го излекувах, като изрязах едно дървено трупче, което да притиската долния край на лумбалната опора. Дори не се наложи да лепя долните щипки или да ги заменям, както е показано в първия форум. Капака си стои и само на горните, стига лумбалната опора да е прибрана навътре, за да не го бута.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправих проблема колеги беше се счупила и една метална пръчка дебела 4мм нея я стегнах с една устер клема 10мм2 и стана бетон а щипките хубаво с поялника и поксипол стана здраво и хубаво

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази метална тръбичка, която държи опората ли? Ако е тя, сподели как точно си я оправил. Мойта е счупена и мислях нещо за заварка, но се отказах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не се беше счупила при мен трабичка а пръчка намира се от долния краи и е хоризонтално разположена намерих една устер клема токава която служи за одължаване на кабели и се едно съидиняваш кабел стягаш здраво и тъка при мен се получи държи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същата пръчка ми е счупена. Не се бях сетил, че с таква клема може да се съедини. Ще си взема и аз да я направя така, въпреки, че и трупчето, с което съм я подпрял върши работа :D. Значи трябва да взема устер клема 10 мм, нали правилно съм разбрал?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...