Jump to content

Проблем с ксенон крушка или баласт


Niki_144

Recommended Posts

Здравейте, Колеги

От известно време имам проблем. Ксеноновата крушка на единия фар почна да прекъсва ( премигва ). Дава тази грешка, която оградена на екрана на снимката! Въпроса ми е дали не е проблема в баласта-та, понеже сменях крушката, и след изчистване на грешката пак  я даде. 

Колата е Ауди А4 Б7 2005 година

 

Ще съм много благодарен ако някой ме насочи къде точно е проблема, понеже баластите не са малко пари!


Благодаря предварително!

post-88468-0-52294100-1447786852_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледаха го, но не видяха видима причина! Странното е че трептенето или прекъсването на крушката в началото беше малко, а сега доста се увеличи. Вчера смених с работеща крушка, уж всичко беше ок, докато пак не даде грешка. Но сега с тази новата крушка прекъсва поне засега много по рядко. Затова ме води мисълта че е баласт. А и грешката като се чете дава идникации че точно там е проблема.

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да следващият път ( най вероятно другата седмица ) ще ходя в сервиза и ще им кажа да разменят всичко, първо крушките от единия на другия фар, после и баластите, защото тия 50лв за всяка смяна на крушки някак си не ми се дават отново и отново :D

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Аз имам същият проблем. Смених крушката, новата само премигва без да ми дава грешка. Смених баластите пак същото. После смених кабела с нов. Пак същият проблем. Крушките са Осрам наитбрейкър, но имам съмнения дали са оригинални. След обстоен преглед на крушките стигнах до извода, че най-вероятно причината е в това, че крачетата на крушката (пиновете) ми изглеждат  по къси на новите крушки от тези на стария осрам, който свалих. Преди найтбрейкъра колата беше с обикновенни крушки осрам D1S, които бяха тръгнали да изгарят. И като сложа някоя от тях примигването изчезва. Последното което сес сещам е да запоя пиноветена крушката за кабела и без това имам един горница вече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...