Jump to content

Ще имам ли проблем с куатрото ако сложа различни гуми !?


Recommended Posts

Колеги имам ауди а6 3.0 тди куатро 2006 година . Купих си джанти обаче вече е късно да ги върна и искъм ако може професионално мнение . Джантите са две предни 18х8.0 и две задни 18х9.0 предните размера на гумите е 245/40/18 а на задните е 275/35/18 ? Попринцип ми казаха че има разлика  милиметра и аз влизам в нея , обаче аз искам още едно две мнения ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Три мм. разлика на оборот между предни и задни. Грубо казано при 216оборота  на предните, задните ще направят 217оборота.... 

 В каква разлика влизаш ?!?! Тоя дето ти го е казал това знаели въобще, че си куатро, и че става въпрос за разлика между предни и задни гуми, не между стари и нови?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3 мм разлика в диаметър със сигурност нямат значение. Износването може да ги промени по-съществено. Много повече ще се отразят различните ширини и видове гуми върху поведението на колата и натоварването на диференциалите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще използвам темата, искам да сложа фланци за да изкочат джантите, ще има ли проблем ако отпред са 10мм, а отзад 15 или 20мм, джантите са еднакви гумите също, да не строша дифа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...