Jump to content

Смяна на задни накладки


Stuttgy

Recommended Posts

Колеги,имам нужда от жокер за това как се освобождава ръчната спирачка с VCDS,за да мога да отворя апарата?И след това адаптация прави ли се?

SONY Xperia Z3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

53- Паркинг брейк, 04 бейзик сетингс, канал 007 за отваряне, и 006 за затваряне. Препоръчително е да включиш допълнителен източник на ток, докато правиш смяната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги извинявам се за спама но мисля че е точното място където да попитам за моя проблем .

Обеснявам. Преди две вечери дръпнах ръчната на новозакупената ми А6-ца 4F 2.7 и писна проблем Parking brake  malfunction на целия дисплей и мигащ удивителен , ръчната неискаше да се пусне . След 20тина опита се пусна но явно не напълно защото проблема неискаше да се махне от дисплея , като я прибрах веднага дисковете пареха за това си вадя такъв извод че не се е пуснала напълно. На сутринра дадох на контакт и се появи пак , дръпнах , пуснах рачната и изчезна. На вечерта обаче излязох с нея спрях малко под наклон на едно място и не съм яопувал а я оставих на скорост и проблема пак излезе но този пут на полвината дисплей  Parking brake  malfunction?

Можели да споделите знанията си по проблема ?

Редактирано от eevooo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За това има писано милиони пъти във форума. Едното от двете кабелчета които са между апаратите и ключа на ММИ-то обикновенно прекъсва. За най-сигурно прочиташ грешката с ваг ком защото може и да е самият ключ. Ако са кабелчетата имаш варианта да ги циганиш т.е. препояваш през известно време или да си купиш нов комплект. По спомени беше 130 от Порше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...