Jump to content

~Спешно ПОМОЩ!~


Recommended Posts

Значи проблема е че при една от гуметните скоби под купето траби4ките идва6ти от бензиновата помпа са изгнили и са пробили и 6урти бензин като леика. Кажете моля ви откуде мога да си закупя такави труби4ки и каде могат да ми ги сменят или ако знаете дали има вариант да се залепят - моля помагаите!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да се пробва и с медни от хладилни агрегати...

на другата кола, също имахме пробив на горивопровода около 2-3см. и уж за временно направихме снадката с маслоустойчиво маркуче, пък то си остана за постоянно :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи колеги проблема е решен . На ул Овчо поле както каза колегата продават медни тръбички - за горивопровода са с Ф8мм и струват 9лв/м . За двете магистрали отиват 2 Х 5м (подаваща гориво и връщата в резервоара ), между двете тръбички има и 1 -6мм но ако на някой му се случи да не занимава да я сменя - тя отива във филтера активен въглен . Работата по смяната е много трудоемка - заводско не е придвидена смяна на тези тръбички . Еми това е в общи линии ако на някой му се наложи подобен проблем да си знае.

П.С. Забравих да кажа че при мен проблема не беше скъсване вследствие механичен удар ами изгниване на споменатите тръбички - заводско са стоманени със PVC покритие. При новите коли са PVC и нямат грижи , но колегите с по стари колици да си го имат впредвид че е крайно неприятно когато се случи на път

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...