Jump to content

Теч на антифриз


dimitar9408

Recommended Posts

Здравейте колеги има проблем със теч на антифриз забелязах че след като загрее колата от дястанта страна на предната броня почва да капи доста антифриз. Отидох на канал и видях че от вътрешната страна на бронята от дясната страна и интеркулера също са в антифриз и си личи как капе от горе. Утре ми предстой да махам бронята и да търся точно от къде капи но преди това искам да се допитам до вас дали сте имали такъв проблем или поне да знаете какво има там някакво съединение или маркуч ... Не изключвам и казанчето да се е спукало но днеска го махам и го разгледах не видях от него да тече. Ако има и схема на охладителната система и по точно където е моя проблем да видя дали няма някой тройник или съедение или просто имам спукан маркуч. Мерси предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Здравейте,късно виждам темата,но и автора не е писал дали е отстранил проблема.Та и аз съм със същия проблем.Щом е отдясно,всеки се сеща за тръгнала помпа.Но може да е казанчето,отвиват се два болта и се проверява,както казанчето,така и връзките към него.После може да е О-пръстена,при мен може и той да е проблема,понеже помпата ми е нова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен ще излезе точно този О пръстен,н е е бил същия.Но когато попитах за цена на труд.....140лв.А самото уплътнение било около 2лв.Труда бил толкова,понеже се разглобявали много неща.Ремъка,помпата,откачал се двигателя и затова.И да разбирам,че аз няма да мога да го сменя?Някой може ли да каже къде толкова се намира уплътнение то?Термостатасъм го свалял,на кофти място е но успях без да събарям двигателя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 30/07/2016 at 19:49, veselin velchev написа:

Цитиране на предходно мнение! 

Леле,това не вярвах,че ще е истина.За едно уплътнение от 2лв трябва да се свали помпата,а за да се свали,се сваля мотора.Да си приготвям 142 лв за труд и "части"

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...