Jump to content

Прекъсва ми сутрин колата


marian6064

Recommended Posts

Здравейте колеги,тази сутрин имах проблем с колата.Става въпрос за ауди А4-Б6-3.0бензин.Като я запалих започна да да прекъсва и да работи като на по-малко цилиндри или поне така мисля.Предният ден я карах до последно и нямаше проблеми никакви.Колата е с газов инжекцион на 5 месеца и не знам дали това има някакво значение.Моля за съвети и напътствия какво може да е ...Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започни първо от бензина.И аз преди го имах този, ,,проблем".Изгори максимално стария бензин и си сипи пресен по възможност по качествен(по - висок октан).После са свещите ,ако не си ги сменял е хубаво да свършиш и това.Това всичко ,ако колата прави така само в началото 1-2 мин. Докато е студена.При мен беше от тия неща, нека и други ти кажат и сам си направи преценка от къде да започнеш или какво да направиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тоя мотор може да са десетки нещата, особено с ГИ. По таблото свети ли нещо, виж и на диагностика каква грешка ще извади. Може да са вакууми, бобини, свещи, клапани, филтри, датчици и много други неща. Може да е нещо по газта, но на диагностика няма да ти излезе грешка. Пробвай вечер, преди да я оставиш, да поработи на бензин, и сутрин пробвай на бензин как е, един вид изолирай работата на газ, за да отпадне като причина ГИ. Само студена ли прави този проблем?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...