Jump to content

седалки за ауди 80


lozanov11971@abv.bg

Recommended Posts

Аз съм пробвал от Голф 3 - тъкмо да станат и неможаха - иначе изглеждат досущ като нашите... С проверка с ролетката се оказа, че релсите на голфа са със същия размер като нашите, просто отпред където влиза щифта за движението напред/назад са изместени 5-6 мм настрани и неискат да застанат в купето на 80-тката :) Колко горе-долу би струвало претапицирането на предните и задните седалки заедно с подглавниците с някакъв нормален плат за седалки (не става на въпрос за надупчена естествена кожа и изчанчен шев с копринени конци)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относително е като цена тапицирането зависи от плата, цената за труд и сроковете, но като цяло това е най- бюджетния вариант. Мога да ти препоръчам тапицер за целта, който направи моя салон Рекаро с естествена кожа и алкантара + корите Твоя ще му е като детска играчка :hilezh:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доколкото съм запознат стават и от Пасат 5-5,5 и ауди А6 ц5 може би с минимално преправяне :) има двама братя в КГА с б3 и б4 които са с такива салони 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В нашия форум има Б4 със седалки с надуване и и т.н. от Ц5, говорил съм с колегата, отпред не е много играчка, но отзад си е заигравка. И тук се преправят релсите :) 

@esox hunter: Дай някакви координати, може и на ЛС. Не са от най-обикновените моите седалки - формата на самите седалки е като Рекаро и плата е с надписи "куатро" :)  По-удобни са от най-обикновените на Б4.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Sklepi, ето ти направо от сайта му http://arteo.pro/, Тедо се казва пича.
Няма да го затруднят твоите седалки, щом направи моите, а и не му е за сефте. Само избери хубав плат и качествен плат.
Е на тая страница от нашия подфорум може да видиш за какво иде реч:
http://audibg.com/forum/index.php?/topic/154740-кабриолети-89/&page=28


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яки седалки имате в темата за кабриолетите, моите ме е срам да ги покажа - почти са като твоите преди тапицера :) Ще го навестя тия дни, и до някакъв в Драгалевци ще намина - него ми го препоръчва колегата с който работим. Бюджета ми е 500лв. за тапициране с хубав плат или ако не мога да се впиша за тапицер, с тия пари кожени седалки от по-нов модел и флекстайм :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От S6 C4 не изглеждаха ли така ;)


CIMG0025.jpg

Sklepi, ако можеш направи си твоите да ти е оригинално, как се вика :)
Нямам представа дали, ще стигнат 500 лв, но и не разбрах задните и тях ли ще ги правиш ?
Говори с Тедо, мисля няма да съжаляваш и му прати много поздрави от Цецо с кабрио рекарото ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите са почти като платнените на първата снимка, даже и плата е такъв. И предните и задната искам да се тапицират, както и подглавниците и подлакътника. Мога да добавя още 2-300 лв. към бюджета, но това е максимума който мога да отделя за такава операция. Тази кожената седалка не е ли от нещо с 2 врати, че гледам че има палче за облегалката? Досега все тайно се надявах да излезнат някакви от нета, но на читави не попаднах и вече не се търпи. Казвам, че не се търпи защото шофьорската е протрита и дунапрена е избягал и отстрани сядам направо на скелета на седалката. Досега не обръщах внимание защото не я карам много и си пътувам с едно Пежо, а там седалките са здрави и много по-удобни :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Във Варна ми искаха за претапициране на моите седалки (платняно Рекаро като на всяко купе) с еко кожа 800лв и 1200лв с  естествена кожа, само седалките, за корите май бяше по 100лв на брой. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от WV стават, на В3-ката бях сложил от wv мисля ,че бяха рекаро  станаха без проблеми, сега ме е яд ,че не си ги  свалих когато дадох колата за скрап.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...