Jump to content

Q7 - кое от двете да избера


mangov

Recommended Posts

Здравейте, харесал съм си 2 такива джипчета и не знам кое да избера от двете, като едната е :

3.0 тди 171kw DPF с панорама и без въздушно окачване но без камера за задно виждане и автоматично отваряне и затваряне на багажника

3.0 тди 171kw за DPF не знам дали има но е на въздушно окачване и има камера за задно виждане и автоматично отваряне и затваряне на багажника но няма панорама и е с 1000-1500 по скъпа.

Като качество и двете са в сравнително добро качество и лачени отвътре.

 

И ако може да дадете направо някое добро сервизче къде да закарам избора си за обслужване на масла, филтри и скорости след като към края на другата седмица взема едната от двете/0

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята има всички тези екстри аз бих те посъветвал да вземеш тази на въздушното окачване.На въздух вози по добре все пак взимаш кола да изпиташ удоволствие от шофирането.Какво значи DPF панорама?Ако имаш предвид стъклен таван значи той е гъзария ама има подръжка.Периодично трябва да се отпушват отводнителните маркучи защото ако един от тях се запуши и текне вода тече точно на електрониката и горат разни скъпи модули .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих препоръчал без панорама и с въздушно. Панорамният таван е екстра, но проблемна. Въздушното окачване е също екстра, но надежна при тоя модел. А и си е направо грехота да вземеш такъв клас автомобил с возия на каруца. То и пазара ти го показва - с въздушно окачване са по-скъпи.

DPF имат всички - тва е филтър за твърди частици, много гадна "екстра"....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни  DAS DUTO SERVISE на Райно .Намира се в Модерно предградие ..ако си от София.Аз там обслужвам моето Q и нямам забележки.Специлизират само Ауди и всички от Ваг групата.. така че ще получиш профисионална услуга . Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понякога идват Q7 от страни, в които не е задължително да има DPF на 3.0тди, дори да е 2009-та година. Виждал съм алроуд 3.0тди 2008-ма по шаси без ДПФ от Франция.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...