Jump to content

Падащи обороти след форсиране


Ringanar

Recommended Posts

Здравейте ! От скоро време започнаха да ми падат оборотите след като форсирам колата . Даже днес като запалих почна от 1000 паднаха 800 700 и изгасна (беше загряла) и като форсирам играят между 800-1000 малко след което се нормализират . Въздушния филтър ми е за смяна , но не знам дали е от това .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Това не съм го пробвал защото нямам много време да погледна както трябва , но днес ходих на сервиз смениха ми някакъв маркуч за въздуха към колектора поне така ми казаха и ми затегнаха едната скоба от към двигателя на трабата която отива към въздушния филтър , но проблема не изчезна . Открих че скобата която ми е затегнал така я е затегнал че само като развих от страната на филтъра трабата си излезна без никакво съпротивление.Смених я тази скоба и е по добре като запаля на 90 градуса държи 950 оборота ,но след като подам газ ги връща на 1050 и открих че има свободен ход на педала за газта мога като си сложа кръка под него да го връщам и падат оборотите.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1

Аз съм с ADR и стъпковия мотор се изразява като една шайба в края на жилото. Може да се почисти и дебитомера - намира се след въздушния филтър в тръбата.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...