Jump to content

Няма ток във вратата А4 B6


redref

Recommended Posts

Колата е A4 B6 2002г., а проблемът е следния. До шофьорската врата не стига ток. Компютърът изобщо не я отчита, че съществува. Следователно не могат да се управляват стъклата, огледалата и централното от шофьорската врата. Тя се заключва само с ключа, като не активира централното и другите 3 врати се заключват с дистанционното. Проблема дойде изведнъж, като вечерта работеше всичко, а сутринта се отключи нормално и като тръгнах забелязах, че не светят копчетата по вратата. Проверих бушоните, но всички са наред. Дали е някой кабел в маншона на врата (чувал съм, че е проблем) и ако ми препоръчате сервиз в Пловдив ще съм благодарен. Весели празници колеги! :) 

Link to comment
Share on other sites

 проблема е в гуменият маншон между купето и вратата,прекъснати кабели,има тонове теми за този проблем,иначе може да отидеш в бившият сериз тракия,като влезеш двора караш 300м на право,сервиза е в ляво,аз там я оправих мойта,60 лв,приятно посрещане на новата година

Link to comment
Share on other sites

Маншона е да. Ако си сръчен и си работил със слабо токови инсталации някога ( в час по трудово, се случваше, някога в училищата) ще можеш и сам да си оправиш кабелите. Ще ти струва 60 ст. за Термо шлаух и кабел. Махаш маншона и проверяваш, кой от кабелите в снопа е прекъснал. Снаждаш, изолираш и всичко е 6. Но да дадеш 60 лв. за такава процедура си е направо глупост, платнешки обир и напълно безсмислено. Всеки жичкаджия може да оправи тези кабели, ако ти не можеш.

Edited by sweetlioo
Link to comment
Share on other sites

Няма нищо лошо да си го оправиш сам.....ако можеш:))) Но и няма нищо смешно, да не говорим ОБИР, да отидеш в сервиз. Ако не е сигурен какво прави...... да ходи право в сервиза..... 60 лева няма да променят стандарта му на живот.... но пък ще има ток навсякъде в колата :hilezh::zustimm:

Edited by VBI
Цитиране на предходно мнение!
Link to comment
Share on other sites

Вярно е, но тази цифра е силно пресилена. Че за половината от тази цена, ти правят монтаж на алармената система. Колко е нормално, да струва, да се преправят 2-3 кабела, защото в маншона толкова се късат обикновено.   

Link to comment
Share on other sites

аз разбирам достатъчно от електротехника,но предпочетох да е оставя в сервиз,защото нямах поялник под ръка а и време нямах да се занимавам,в моя случай времето ми е по скъпо от 60 лв,иначе да няма нищо сложно

Link to comment
Share on other sites

Да.... именно липсата на свободно време е често срещан.....проблем :)    С годините съм останал с личното убеждение, че... не ме дразни по-високата цена на дадена услуга, дразни ме недобре свършената работа!   

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...