Jump to content

1.9тди афн тунинг


Recommended Posts

Здравейте колеги, имам един въпрос преди една седмица и аз влязох във филма със увеличаване на мощноста на моята а6 1.9тди 110кс афн 1998,,след смяна на турбо гт1749ва от ауди а4 131кс. И кулер пак от същата кола обаче ново и смяна на разпръсквачи 0.216ум колата изкара близо 150кс. след (софтуера,чипа ремапа) и аз не знам точно обаче тунера каза че очакваше поне най малко 160кс. Както той каза проблема може да е износен двигател иначе колата мърка на свободен ход пушеци такива работи няма може ли проблема да е двигателя мерси предварително :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко и е пика и холд-а?

Искано-давано налягане как се справя?

Кой е тунера?

Като се взима турбо втора употреба е добре преди да се монтира, да се занесе на диагностика и почистване на геометрията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам идея колега колата е направена във Сливен днеска ще отида да я взема.Тунера е на един мой майстор приятеля той ме насочи при него и в момента турбото е надуто на 1.4бара и ми каза че за сега турбото няма проблеми. Днеска ще питам подробно да видим какво ще стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АФН в кондиция, само с чипС дава около 140 коня (+-).....та тунера правилно ти е казал, че с по-голямо турбо на 1,4 бара и разпръсквачи трябва поне 160 да стигнеш....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Не знам колега изкара 150кс. И нещо графиката не е както трябва измерена, нещо тунера или чипа ме съмнява по принцип по колата нямам проблеми и не знам защо не можа да изкара повечко

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все си мисля, че всяка кола е сама за себе си. Всичко е строго индивидуално, както е разбра според състоянието на конкретния автомобил. Няма писано правило, че всеки AFN с твоята конфигурация трябва да изкара 160кс. Някой ше изкара 150кс, друг 160кс, а трети 165кс или дори 170кс. Ако не вярваш на този тунер, отивай при Тони келеша (той поне е доказан).;)

Успех! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...