Jump to content

преминаване от малко към голямо странично огледало


James

Recommended Posts

Здравейте, колеги ! Купих си две фейс огледала, които да сложа на моята кола, която е междинка. Дотук добре, мислех, че всичко ще е болт он, но едното се оказа със счупена основа. 

210lmj6.jpg

 

Въпросът ми е мога ли да използвам основата/ черната част(пластмасата) на моето, което е от малките, за да си имам здрава платформа, за това, което искам да сложа ? Наистина двете основи изглеждат напълно еднакви :lupe: Че много ме е яд, така ми дойде от еконт и се надявам да станат нещата, ако някой знае и как се разглабят-отделят една от друга двете части, също ще съм благодарен. С две думи  може ли да използвам основата от моята и да сложа на нея голямото огледало. 

 Това е снимка на моето, което основите им изглеждат еднакви и не са изглеждат, а действително са, поне на външен вид

65y3rm.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата @ogip  по спомен от някоя тема знаеше откъде се вземат нови стъкла да се сменят тези на огледалата, но ако знае нещо и по тази тема, ще съм благодарен ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна беше, братле и не помня точно как се разглабяше... Иначе само стъкло бях вземал от някакво магазинче срещу София ленд, от другата страна на Вапцаров, беше си с подгрев.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://uk-mkivs.net/topic/19274-how-to-lupopolo-6n2-stubby-mirrors/

Не е точно за ауди, но принципа трябва да е подобен. Най-труден ми беше момента с махането и слагането на пружината

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питайте ме за огледала мен..... Три чифта смених щото някой иска да си направи 2.5 TDi да изглежда като S-ka и ми ги трошат от основата. Нищо лошо към колегите с дизеляците де..... Колко огледала съм разглобил и сглобил, губя бройката вече. Та.....мисля, че няма да можеш да ползваш основата на малкото огледало, защото черната пластмаса която се хваща с две винчета отдолу няма къде да я хванеш с външното винтче на голямото огледало....Ако си от София, може да хвърля едно ОкО и да го мъдриме...

Редактирано от MOON
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, MOON написа:

Ако си от София, може да хвърля едно ОкО и да го мъдриме...

 Да, с удоволствие бих се отзовал някъде по София за да хвърлим едно око, защото доста ми изглежда като да може да се случат нещата.( (защото и на голямото ми се струва, че има черна пластмаса с две винчета) Може и на лс координати 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 12.06.2017 г. at 21:59, MOON написа:

Та.....мисля, че няма да можеш да ползваш основата на малкото огледало, защото черната пластмаса която се хваща с две винчета отдолу няма къде да я хванеш с външното винтче на голямото огледало

Ако правилно съм разбрал от 1вата снимка целта е да се смени основата, която е за захващане към вратата - те трябва да са идентични и да са взаимозаменяеми, тогава се разглобява цялото огледало на съставни части/както в линка, който съм посочил/ и се сглобяват нужните.

Ако правилно разбирам имаш предвид основата която е под самото огледало и си прав, че няма да стане ако се сменя само нея, то ако не се сменя вътрешната метална основа няма и как да се сложи по-малкия капак/това не съм го тествал само гадая според различния захват съпоставяйки двете основи/.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...