Jump to content

Проблем с дистанционното на ключа Ауди А3 8Р


leon2609

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам ауди а3 8р 2006 г.5 врати .Като купих колата установих че не се заключва чрез дистанционното на ключа.От бравата като вкарам и завъртя ключа заключва и отключва,вътре от копчето на вратата също заключва и отключва всички врати. При потегляне автоматично също се заключват всички врати.За мен означава че централното на ключа не  работи.Само дистанционното на ключа не заключва,явно не приема сегнала от дистанционното на ключа, защото закарах ключа на ключар смени батерията и каза всичко е ОК трябва да работи но уви.Ходих и при друг всепризнат майстор той прави струва замерва с компа влиза в компа на колата и ми каза че трябва да търся дори и на старо ключ за Ауди А3 8Р с код 8Р0 837 220 без буква след 220 защото този ключ него разпознава колата,та нали като взема друг(нов или втора ръка) също няма да го разпознае и ще трябва да се обучава.Не знам дали това е проблема защото гледам че на кутията на моя ключ пише  434 мHz - мисля че това е честотата на която излъчва дистанционното,а като влязох в нета и зададох въпрос на гугал той ми изкара доста ключове за ауди а3 и всичките пише 433 mHz .Мисля че тук може да е грешката.Та моля Ви колеги ако някой е имал подобен случай да ми помогне как да го отстраня,е не лично аз ако трябва и чрез майстор.Предварително благодаря!!!!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиди при (свестен) авто-ключар и ще ти реши проблема за минути или най-малкото ще ти каже дали трябва да търсиш нещо. Може дистанционното да не е обучено към колата, може да е дефектно, а ако е такова - новото пак ще трябва да се обучи... Все неща, които през форума и с помощта само на гуугъл няма да разрешиш. 

 

П.с. ако имаш само едно дистанционно, това само за себе си е достатъчна причина да купиш второ и да идеш да ти го вкарат в употреба! Утре ако изгубиш ключа - ко праим? ;)

 

П.с. Моето дистанционно също е на 434 MHz централна честота. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за информаццията колеги.Вчера ходих на ключар пак,момчето влеза в паметта на колата с компа си да обучи ключа,ключа тръгва да приема информацията,но накрая след обучението положението с ключа е същото (не работи).Единият от ключарите  също ми каза да търся ключ дори и на втора ръка  със следните данни:код: 8P0 837 220 без никаква буква след 220 (защото има някои ключове с буква след 220) и  на 434 mHz. Та сега ще питам ако някой има за продаване ключове и има същия да каже и да видим какво ще стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ключа с номер 8P0 837 220 (без индекс на края) се заменя с 8P0 837 220 D в средата на 2006-та година.

8P0 837 220 D е правилния ключ за A3 8P и честотата е 434 MHz.

Не знам какво ти говорят ключарите и защо не могат да го направят, но имам 2 такива и ако решиш нещо ми пиши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...