Jump to content

Задни ел.седалки


enigma79

Recommended Posts

Здравейте имам един голям въпрос и въпреки че обърнах интернета отговор не намерих.Купих комплект електрически седалки но тъй като нямам инсталация а и задните са малко страни,долната част има на страна по две букси идващи от копчетата на снимката.Другите са подгрев но май само на долната част,на горната(гърба)няма никакъв кабел,букса освен еърбеците.Въпроса ми е за буксите от снимката какво управляват и някаква схема,инфо ако може.За предните всичко е ясно и схеми намерих,но задните е мъгла.

25102008163.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май никой не знае какво управляват тез копчета на задната седалка,май ще се наложи да оголя тези седалки да видя освен реотани друго има ли.

s-l225.jpg

SmartSelectImage_2017-07-21-19-04-06.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От кой тип са седалките? Рекарото или от другите 2 типа? Какво се има в предвид под електрически? Регулират ли се напред -назад/ нагоре надолу или са налични само настройките с бутона който си снимал? Колегата ти е отговорил за какво са тези бутони,а моят съвет е да си тестваш подглавниците дали се движат добре в целия диапазон преди да монтираш облегалката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След проучване днес виждам че задната седалка гърбът няма никакви екстри дори и подгряване,долната част има подгряване и копчетата.Седалките не са рекаро а обикновени седалки от кожа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...