Jump to content

Въпрос относно вратите


К.Rusev

Recommended Posts

Здравейте,от както имам колата цяла зима не съм отварял прозорците или просто не съм забелязал,но сега лятото вратите при отворени прозорци се затварят лесно а при затворени си искат повечко блъскане на какво може да се дължи колата е а4 б6 седан.Един приятел с комби няма такъв проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8 minutes ago, katsi86 said:

Ти сериозно ли ?!?!

Да колега разликата е доста голяма трябва яко блъскане а ако някой прозорец е отворен дори леко се затварят без проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това по-скоро прилича на проблем с вентилацията на купето. При отворени прозорци, има от къде да излезе въздуха и  нищо не оказва съпротивление на вратите и те се затварят леко, но при затворени прозорци, въздуха няма от къде да излезе и оказва натиск на вратата, като се опитва да се измъкне покрай уплътнението и създава обратно налягане, и вратата не се затваря леко. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

под задната броня в зоната зад вратите има два специални отдушника за точно тая цел, сваляш си бронята и проверяваш дали някой "майстор" не ги е запушил, или не са се задръстили с нещо......., което е малко вероятно, но знае ли човек. Ако са чисти и проходими, значи имаш някаква магия, тогава си за гледачка/ходжа/баячка :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...