7Vinkelz7 Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Колеги здравейте, въпроса ми е следния, А8 Д3 преди фейс за да се премине към S8 предница освен броня, преден капак и фарове сменят ли се калниците също? Някъде ми бяха казали, че само фейс капак и броня даже без фаровете ставало..Ако може някой да поясни малко..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yavor20v Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 капак броня оборудвана фарове решетка предна греда (евентуално) окабеляване на фаровете с преходници от kufatec.de калниците са си същите покрай бронята има и една две пластмаси, които са под капака и не се виждат Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Vinkelz7 Posted September 21, 2017 Author Report Share Posted September 21, 2017 Благодаря колега, а за стоповете същите ли са кабелите?Също за таблото от S8 има ли преправяне на букси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yavor20v Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 стоповете са плъг& Плей , както и таблото таблото обаче има компонент протекшън и трябва някой да го "обучи" иначе дисплеят свети оранжево Link to comment Share on other sites More sharing options...
avtomobilite Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Стоповете на A8 и S8 са различни ли? По-скоро имат разлика фейс и не. Фейсовите са доста скъпи, до колкото знам се преправят буксите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yavor20v Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 става дума за фейсовите стопове, аз не преправях букса, но ако давам мигач и натисна спирачка, свети само мигача явно е по щатски стандарт , не знам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biturbo Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Стоповете са plug&play както каза колегата, как светят е въпрос на настройка. Ако си решил пакета ти да е пълен, плюс всичко изброено по-горе е нужен още капака на багажника, огледала и настройка на нивото на окачването. Вътре всичко е с никелиран кант, дори и жабките на вратите. Страшен филм.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yavor20v Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 всички след фейслифта са така с тоя кант.....след втория фейслифт имам предвид освен това скоростен лост и заден капак пак са като на S8 след тоя лифт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now