Георгиев А6 Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 (edited) Здравейте на всички нз от каде да започна имам проблем с Ауди а6 3.0тди 232кс. 2008г. Та проблема започна преди две седмици колата е автоматик като потегля и свия на ляво или на дясно вибрира цялото купе като си я карам на право не усещтам вибрации и само когато е топла го прави сутрин като тръгна за работа и е студена не го прави мислех че е от гумите смених ги но все същото благодаря предварително. Edited November 10, 2017 by VBI Заглавие Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 Маслото в раздатката виж дали е достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted November 9, 2017 Report Share Posted November 9, 2017 И ако не си го сменял, направо го смени, заедно с това на дифовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar P. Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Аз имах такава вибрация смених маслата и всичко се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papi123 Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Аз смених каре и тези вибрации изчезнаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгиев А6 Posted November 10, 2017 Author Report Share Posted November 10, 2017 (edited) Сменял съм масло на скоростната кутия юли месец и след 3 месеца се появиха вибраците може ли от това нещо да е станало и имали възможност да е от тампони на скоростната кутия Edited November 10, 2017 by Георгиев А6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Има три различни масла в тази скоростна 6HP - ATF, диференциално и раздатъчно, кое масло си сменил последно? Papi123 как го хванахте, че е каре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papi123 Posted November 10, 2017 Report Share Posted November 10, 2017 Просто се скъса и го смених. След това същите тия вибрации както са описани от колегата просто изчезнаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгиев А6 Posted November 11, 2017 Author Report Share Posted November 11, 2017 (edited) Ми знам че в сменяно само на скоростната кутия на деференцияла не е сменяно бях вчера при един познат тук в Германия и ми каза можеби вътрешни карета и ако да те може ли да карам така до лятото докато се пребера в бг че на тия им нямам доверие Edited November 11, 2017 by Георгиев А6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Георгиев А6 Posted November 11, 2017 Author Report Share Posted November 11, 2017 Исках да добавя че тук в Германия бях при 5 тима майстори и никой неможе да открие проблема и всеки ми казва различно и друго искам да кажа като спра на някой светофар и съм на д има вибрации и като я преместя на н ги няма вече това би трябвало да е нормално или Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denyo Posted November 11, 2017 Report Share Posted November 11, 2017 Пробвай да ъпдейтнеш кутията с последния софт,може и да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts