Jump to content

Въпросчета за някой неща за Б8-цата


switcher97

Recommended Posts

Здравейте, пиша в този раздел,защото мисля че ще имам най-точни отговори от колеги със същите коли. Така да започна с това какво карам .. става въпрос за B8 avant 3.0tdi с малко подобрения по мотора. Купих я преди по малко от година и започвам да поправям неща които не ме кефят. Да започна с това, че началото на май влиза в камерата за цялостна смяна на цвят. Ще бъде изненада цвета,ще пускам снимки от прогреса по колата.Купих и 19ки джанти с ейсега преди месец Dotz Kendo Dark.5ba9b964868640460911c2b74ba3d12c.jpg Ta сега на въпросите:


1.Искам да сменя спирачките с по-големи.Първо за да спира по-добре,защото обичам да карам агресивно и второ, за да изглежда по-добре колата. Сложих тези отворени 19ки и този 320мм диск изглежда доооооооста малък :hilezh::hilezh::hilezh: Гледах спирачките от Q7 18z 350мм , но някъде четох ,че не стават plug and play. Забравих да кажа че зимата ще се кара с 18ки и диска да не е по-малък от 345мм. Някой сменял ли е спирачките с по-големи,от какво и как  :hilezh::hilezh: 


2.Другият въпрос ми е за окачването.Замислям да сложа регулируемо на AP racing. Някой да е чувал нещо за него ? Някой да е ъпгрейдвал нещо по окачването на б8-ците да даде съвет- дали ще са пружини, които само понижават и си остава меко или coilovers няма значение. Колата се кара всеки ден и не ми трябват супер супер твърди окачвания,защото няма да я карам на писта.

3.Някой слагал ли е предна добавка на бронята( lip spoiler)? Питам за да знам от къде го е поръчал или са му го изработили. Идеята ми е да помоля някой колега ако има на колата да го взема да си излея един за мен, защото тази пластмаска струва над 500лв :steinigung:2009-2011-A4-B8-FRONT-LIP-CARBON-FIBER-FRONT-BUMPER-LIP-SPLITTER-DIFFUSER-FOR-AUDI-A4.jpg_640x640.jpg

 

 

Това са въпросите ми засега, като се сетя нещо друго пак ще питам :hilezh: Ще споделям снимки с нещата които ще направя по колата. Те ще започнат май месец,а дотогава събирам нужните части и идеи. Другия месец поръчвам решетки отпред, дифузер отзад и така.
Поздрави на всички щастливци които карат Б8 :zustimm::zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала клега! Дано ти се получат намеренията,не мога да дам съвет или мнение, тъй като при мен "екстрите" са тези които предлагаха от завода при покупката и на мен са ми достатъчни.НО с удоволствие ще следя развитието по темата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм за спирачките иначе с 19 ще вози много твърдо лично на мен не ми се жертва возия за това как изглежда.Имаче ще стане мн злобна с 19 и тези дискове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз така четох тези дни, че от S4/S5 B8 апаратите са същите като на 3.0TDI,но са оборудвани с 345мм диск. Това означава ли, че ако отида в морга и от някоя такава кола взема супортите и си купя чисто нови 345мм дупчени дискове всичко ще стане :razz:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно спирачките ,от морга много трудно ще намериш някой да ти продаде само супорти,а комплект апарати почват от 600лв и нагоре .Това което аз съм замислил е да купя само супорти ,нови на TRW около 300 лв .e3aa7c8cff9a5c06f534bc8fe5860c2a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Звънях ейсега на няколко морги, но както каза никой не иска да разваля апаратите :razz: И намерих супортите нови за 400лв. Ако до май месец не излезне някъде втора ръка да ги взема,най-вероятно това ще ми е варианта. Ти в кой сайт ги намери за 300? 

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не помня преди месец гледах ,но за момента съм в застой ,тъй като предните ми дискове все още са добре а и накладки сменях скоро .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...