Nikola B. Публикувано 21 Януари 2018 Доклад Share Публикувано 21 Януари 2018 Здравейте колеги, нормално ли е с печка настроена на Auto, температурата на антифриза да пада до 70 градуса, когато спускам примерно и двигателя не се натоварва много? По какво мога да съм сигурен че печката работи изрядно? Виждам я от време на време да пуши от под шофиорскаъа врата. Говоря в текущи зимни условия и външна температура около 0. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
krisaleks Публикувано 22 Януари 2018 Доклад Share Публикувано 22 Януари 2018 Печките изключват автоватично при достигане на 70/75 градуса на водата преминаваща през тях, след това само се издухват и гаснат или поддържат тази температура. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maci79 Публикувано 22 Януари 2018 Доклад Share Публикувано 22 Януари 2018 При мен стрелката достигне ли 90 градуса не мърда нито нагоре нито надолу без значение от натоварването. Имаш проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mshbul Публикувано 22 Януари 2018 Доклад Share Публикувано 22 Януари 2018 пробвай да спускаш 30мин без газ и с пуснато отопление и навън да е под нула. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola B. Публикувано 22 Януари 2018 Автор Доклад Share Публикувано 22 Януари 2018 2 hours ago, Maci79 said: При мен стрелката достигне ли 90 градуса не мърда нито нагоре нито надолу без значение от натоварването. Имаш проблем. Благодаря за инфото. Искаш да кажеш, че печката подържа тези 90 градуса, така ли? Къде според теб има проблем, печката или термостата? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Denyo Публикувано 23 Януари 2018 Доклад Share Публикувано 23 Януари 2018 Термостат Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maci79 Публикувано 24 Януари 2018 Доклад Share Публикувано 24 Януари 2018 Ако спускаш 30 минути със скорост 100 км. ще изминеш 50 км.До сега с мойте 21 години стаж зад волана не ми се е случвало да спускам 50 км.Печката грее млкия кръг и то до 85-90 градуса.След това спира и температурата се поддържа от мотора.Ако термостата работи коректно то температурата трябва да е 90 градуса.При автомата това е още по сигурно защото дори при спускане оборотите на мотора са високи/ако се кара правилно/.Някъде четох че при някой модели термостатите са два. И аз съм на мнение че проблема е в термостата. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola B. Публикувано 24 Януари 2018 Автор Доклад Share Публикувано 24 Януари 2018 Благодаря на всички за съветите. Аз по скоро търсех някакви физически признаци по които да позная, че печката работи изрядно. Примерно ако запаля колата и таблото показва 0 градуса външна температура, трябва ли мигновенно да запали и печката, при условие че е настроена на Auto? По какво да позная че работи? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Maci79 Публикувано 25 Януари 2018 Доклад Share Публикувано 25 Януари 2018 Под 5 градуса ще работи.Като запалиш след 1-2 минути се чува едно цъкане като часовник .Ако загасиш преди да е достигнала 90 градуса се чува вентилатора на печката за около минута . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mshbul Публикувано 25 Януари 2018 Доклад Share Публикувано 25 Януари 2018 И помпата на печката в калника. Ако ти щом имаш управление пусни я преди да запалиш мотора и ще разбереш лесно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola B. Публикувано 27 Януари 2018 Автор Доклад Share Публикувано 27 Януари 2018 (Редактирано) А сега де, шах с пешката. Аз му казвам печка, но не съм сигурен какво е. Каква е разликата и как да позная какво имам аз? Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано 29 Януари 2018 от VBI Цитиране на предходно мнение! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikola B. Публикувано 27 Януари 2018 Автор Доклад Share Публикувано 27 Януари 2018 (Редактирано) On 1/25/2018 at 5:30 PM, Maci79 said: Под 5 градуса ще работи.Като запалиш след 1-2 минути се чува едно цъкане като часовник .Ако загасиш преди да е достигнала 90 градуса се чува вентилатора на печката за около минута . Днес едно такова цъкане чух като дадох контакт преди да запаля. Дали е от нея? On 1/25/2018 at 8:31 PM, mshbul said: И помпата на печката в калника. Ако ти щом имаш управление пусни я преди да запалиш мотора и ще разбереш лесно. Управлението има само две опции в настройките на парното, Auto и Off. Auto предполагам я пали след като се запали мотора, Off я държи постоянно изключена. Мога ли по друг начин да я запаля преди мотора? Редактирано 27 Януари 2018 от Nikola B. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mshbul Публикувано 27 Януари 2018 Доклад Share Публикувано 27 Януари 2018 Сега си измислям - наличието на такава настройка ме учудва и затова се чудя дали ако пуснеш отопление без да е запален мотора няма да пусне печката. Аз мислех, че имаш управление и таймер. Би трябвало да се включи малко след като запалиш и то ако е под 5-10гр. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване