Jump to content

Печка


Georgi75

Recommended Posts

Мисля че едното ти диха вътре топло предварително, другото топли водата на малкия кръг на колата!!

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с aux.ventilation и сутринта ще пътувам към 8 часа и съм я настроил в 7:30 да се пусне , какво да очаквам , загрят мотор или топло купе 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквай да ти вее студ, aux.ventilation,пуска се когато е жега и ти върти яъздуха в купето, като влезеш да не се свариш,другото грее малкия кръг и ако има опция стартира климатроника да половин моюност и ти грее ,15 мин преди потегляне е достатъчно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вентилаторът ти вее лятото ако имаш соларен шибедах уж да не ти е спарен въздуха в купето, докато печката няма отношение към това и се ползва само зимата за подгряване на мотора и купето. Аз поне въобще не усещам ползите от соларния люк лятото, а само ми износва втулките на перката за купето, щото върти постоянно като е на слънце. Печката пък нещо се предаде миналата зима и от тогава мръзна като уличен пес сутрин. Радвай се че пуши щото както казах... мойта спря да пуши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И да нямаш соларен люк  вее с клапите,явно е въпрос на зададени опции на климатроника,важното е да ти е топло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А къде се задават тези настройки на печката и как по-точно мога да задам да се включва 10 минути преди тръгване сутрин например?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в момента колата ми е в сервиза заради тая пуста печка. Днес ми звъннаха че най-накрая е готова. Не е работила рециркулационната помпа на самата печка.....по Vag com ми даваше грешка Recirculation pump (V55).  След като я смениха печката пак не тръгваше.....после смениха кабелен сноп.....после свещ..и готово. Равносметка.......помпа 614 лв. .....кабелен сноп 147 лв. ......свещ.....около 60 по спомен.....и труда......около 1к общо в Петък ще Нам с точност. Не е приятно ама поне тая драма приключи.....поне за сега.

В началото набедиха друга помпа.....намира се пред чистачките до компютрите.....има и два клапана на нея. Тя контролира и допълнителното охлаждане на колата след загасяне....но не беше тя. Въпреки че е бензинова колата в студовете без печка....се студува по - дълго. Aux. Ventilation е за друго....не е свързано с печката. В тази екстра осввн обдухването на седалките е и рециркулацията от соларният шибедах. Ако не работи гореспоменатата помпа пред чистачките с двата соленоидни клапана и Aux. Вентилацията ще дава грешка.

Редактирано от TMAX
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...