Jump to content

Покупка на А3 8Р бензин


Recommended Posts

Здравейте, колеги! Търся кола за приятелката ми и сме избрали А3 8Р. Колата ще се кара малко и предимно градско за това смятам да е бензин, може и да не се слага газ за напред. Най-вероятно ще е с 2 врати, но и Спортбек също е опция. Спрял съм се на 1.6 бензин, който е 102к.с. тъй като знам, че е здрав и евтин за поддръжка. Все пак ще си я кара тя и няма нужда от по-голям мотор. Не знам само тези Fsi как са от към надеждност. Има ли някакви особености при този модел, на които да се обърне внимание при огледа на кола. За сега ми е харесала една по снимки и тези дни ще отидем да я видим.

https://m.mobile.bg/details/11526753069277137

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко и е посплескана седалката като за тези километри, ама пък може и някой едър чичко/леля да е карал :D този 102 к.с. не е FSI. Гледай да си вози стегнато и да няма някакви шумове и според мен трудно можеш да се наиграеш с каквото и да е било при тази комбинация на двигател и скорости.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За километрите нямам надежди да са реални :hilezh:

За този знам, че не е Fsi, те са 115(6)к.с. за тях не знам нищо кое как е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тази също може да дадете мнение, че сега май наклонихме към 4 врати.

https://m.mobile.bg/details/11522496478173342

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

FSI + газ е малко странна комбинация, която може би говори за стотици хиляди КМ. Ходете и ги гледайте наред, които са ви наблизо.

 

Аз като преки впечатления от двувратка от първите и спортбек - седалките на спортбека са според мен поне 1 идея по-широки и са ми по-удобно лично на мен. На 3 врати копчетата и кората на шофьорската врата са мнооого податливи на деруги и напуквания и т.н. При 5 врати няма да видиш спукана кора на подлакътника на шофьорската врата. Аз бих видял ето тази  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11509558560212001&slink=7avlxx - няма никакви екстри, няма борд, няма нищо, ама цветът е супер и киломентрите може би са абсолютно реални. Регистрирана е. Ще смъкнат някой лев от цената и си карате без драми. Това, ако ви допада тази комбинация между екстри и цвят на салон и купе де :) 

 

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11526132329641000&slink=7avlxx тази също е интересна, но няма запалка, което не знам дал ие проблем за вас, понеже аз си ползвам изхода за ток доста често например. Най-вероятно е за смяна и на моторчето на задната чистачка, което се гледа на всички по принцип и така :) 

Редактирано от kup0nq
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази първата я гледах и ни харесва като цвят и състояние по снимките, но мисля, че стои на обява повече от 2 години. Може ли да се очакват някакви изненади като е фси и не се слага газ. Търсенето вече е само на спортбек, с 2 врати отпаднаха.:hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя няма никакви екстри освен климатроника. Имаше една подобна в София преди 2 години някъде. Беше с касетофон и т.н. и стоя и тя 1-2 години, но беше супер запазена по снимки. Аз бих я погледнал и наживо, ако ви е приемлива като комбинация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук вече не знам, но във форума няма оплакали се с някакви специфични за този мотор проблеми. Поне не съм виждал, а го следя редовно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки двигател при неправилна експлоатация дава фира. Проблема при големият пробег на този двигател е , че наистина се износва. Разбирай, че почва си яде маслото лакомо. Цилиндрите си стават на бъчвички, сегментите спичат, повдигачите си тракат. Слабото място е също и ЕГР-чето...въобще вторичната циркулация за въздух и маслени пари. Ламбдите са двечки,като първата е смесообразуваща и е цифричка. Перките им и компресорите също са слабо звено и са цифра сериозна. Единствено съединителят е евтин , а маховика си е обикновен,плътен.

Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...