Jump to content

Колата гасне сама по светофарите


Bokata_1981

Recommended Posts

Здравейте от 2 дни колата ми прави много странен проблем. Пред в къщи или на работа колата си пали без проблем, но снощи на път към дома на светофар колата изгасна. Не искаше да запали след това. Постоя няколко минути и след това пак си запали нормално. Днес на път за работа пак изгасна така и след това пак си запали нормално.  На ваг кома не отчита абсолютно никакви грешки. Някой да има идея на какво се дължи това внезапно гаснене?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или сменяш превантивно датчика без да е сигурно, че е той, както е писал колегата или чакаш да се влоши, за да е по-ясно. 

Не знам колко ще те е яд, ако те остави на пътя и се окаже датчика. Сигурно повече, отколкото ако го смениш и не е от него.

По принцип се развалят и даже съм се чудил дали да не си купя един за всеки случай, ама като е втора ръка и не съм го пробвал, може да се окаже неработещ.

 

И се надяваш да не е помпата.

Не беше лошо да споделиш година и мотор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам забравих, 3.0 TDI quattro 2006 година е колата. А има ли начин да се разбере дали със сигурност е от този датчик?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за предложението колега ама съм в Англия. Тук този датчик е 30 паунда и го поръчах вече. Обаче можеш да качиш една снимка, за да съм сигурен, че съм поръчал правилния! ;-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...