Ermak Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 Здравейте колеги. Първо да отбележа, че прегледах темите по въпроса но не успях да намеря решение на проблема. Трябва ми малко помощ или да ми препоръчате някой който може да ми реши проблема. Климатроника не иска да духа топло или поне през повечето време. Отвреме на време се оправя и започва да духа нормално но през повечето случай духа студено без значение къде ще го насоча горе доло или посредата навсякъде духа студено. От Пловдив съм колата е б6 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@nTon Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 Ти провери ли нивото на антифриза? Ако е в норми вероятно ти е запушен вътршния радиатор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermak Posted October 1, 2018 Author Report Share Posted October 1, 2018 В норми е да. Къде е този радиатор мога ли да стигна до него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ads Posted October 1, 2018 Report Share Posted October 1, 2018 Провери си и температурните клапи дали се движат както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ermak Posted October 2, 2018 Author Report Share Posted October 2, 2018 Днес проверих клапите всичко работи остана радиатора някой може ли да каже каде в Пловдив ги прочистват, отпушват и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts