forkoz Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Здравейте колеги, Имам проблем с печката - зелена светлина и след това мигаща червена. Дали можете да ми препоръчате някой майстор в София? В повечето сервизи и идея си нямат от тези печки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen 73 Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 направи диагностика да се ориентираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
forkoz Posted December 10, 2018 Author Report Share Posted December 10, 2018 Направих, дава ми грешка Aux Heating Flame или нещо подобно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excessive Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Мисля че това опираше до проблем със свещта на печката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forkoz Posted December 10, 2018 Author Report Share Posted December 10, 2018 Може ли малко повече информация за тези свещи? От къде мога да поръчам такава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excessive Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Въпросната свещ е част от печката. Но без конкретна грешка не мога да ти кажа дали е това. Иначе се купува същата, но за да я извадиш и видиш какво търсиш е бая разглабяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forkoz Posted December 10, 2018 Author Report Share Posted December 10, 2018 (edited) Дали можеш да ми покажеш как изглежда? Edited December 11, 2018 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excessive Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 въпреки че не знам каква е точно печката ти, би трябвало да е нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
forkoz Posted December 10, 2018 Author Report Share Posted December 10, 2018 (edited) Ясно, разбрах, благодаря много. Сега ако някой ми препоръча майстор, който може да помогне, ще бъда благодарен. Edited December 11, 2018 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacoran Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Аз навремето ходих в представителството на вебасто , мисля че беше в кв. Враждебна , потърси по гугъл че беше отдавна преди 7-8 години!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Ако е тя с и грешка,няма гориво,съответно пламък,модула проверява всеки път всеки един от елементите, ако е свещ,грешката е друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
baniole Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 При мен грешката е не се формира пламък. Качвам снимка да видите, това ще рече, че е свещ ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKO Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Кой да ти каже, свещ, филтърче, клапанче, магистралка запушена, команден блок, знае ли човек, отваря се и се гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buzzi Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 (edited) Наистина може да е всичко,за който не е правил печки. С това делфи,може да се тестват елементите на печката,няма да се открият проблеми. Помпата е блокирала или запушена,ако печката е eberspacher честито,беля голяма. Edited December 10, 2018 by buzzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen 73 Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 ако ти се занимава виш със вага от тестовете дали ще се направят след това пробвай от настройките на 11 канал да я пуснеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts