Jump to content

Проблем с печка

forkoz

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Имам проблем с печката - зелена светлина и след това мигаща червена. Дали можете да ми препоръчате някой майстор в София? В повечето сервизи и идея си нямат от тези печки...

Въпросната свещ е част от печката. Но без конкретна грешка не мога да ти кажа дали е това. 

Иначе се купува същата, но за да я извадиш и видиш какво търсиш е бая разглабяне.

Ясно, разбрах, благодаря много. Сега ако някой ми препоръча майстор, който може да помогне, ще бъда благодарен.

Edited by VBI
Цитиране на предходно мнение!

Аз навремето ходих в представителството на вебасто , мисля че беше в кв. Враждебна , потърси по гугъл че беше отдавна преди 7-8 години!!

Ако е тя с и грешка,няма гориво,съответно пламък,модула проверява всеки път всеки един от елементите, ако е свещ,грешката е друга

Кой да ти каже, свещ, филтърче, клапанче, магистралка запушена, команден блок, знае ли човек, отваря се и се гледа.

Наистина може да е всичко,за който не е правил печки. С това делфи,може да се тестват елементите на печката,няма да  се открият  проблеми. Помпата е блокирала или запушена,ако печката е  eberspacher  честито,беля голяма.

Edited by buzzi

ако ти се занимава  виш със   вага

от тестовете дали ще се  направят 

след това пробвай от настройките на 11   канал да я  пуснеш