cnapku Posted December 18, 2018 Report Share Posted December 18, 2018 Здравейте! Ауди q5 2008, 2.0 бензин, 135 000 реални, масло на скорости сменено на 120 000. Проблема е едно ритане, придръпване при загряла кола. Преди беше рядко, сега става по-често на различни скорости. Само когато имам нужда от повече сила (смисъл когато подавам газ). Започва да наподобява прескачане, придръпване. Получава се на ниски обороти. Смених свещите (не бях ги сменявал 50 000км). Няма ефект. Мисля да не са бобина или кабел... Няма грешки. Скоростите са ок, бях в сервиз на зф и казаха, че няма проблем. Насочвам се към тях, но не знам как да диагностицирам проблема или как да обясня в сервиз какво точно става без да ми сменят 1000 ненужни неща Някаква идея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robobug Posted December 19, 2018 Report Share Posted December 19, 2018 Ако имаш съмение в запалителна система - гледай мисфайъри на "живи данни". Link to comment Share on other sites More sharing options...
shatsi70 Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 И моята прави точно така. При смяна на свещите имаше масло по тях. Изчистих и сложих новите и този проблем изчезна за сега, но ще трябва да сменя и гарнитури на капаците, защото пак ще стане така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts