Jump to content

Проблем ABS, ESP


Sstan_

Recommended Posts

Здравейте колеги, нов съм във форума и опитах да намеря подобна тема, но уви не срещнах точно същия проблем. Та случаят е следният - от време на време без реална причина ми светват ESP ABS и някаква грешна на светлините (прикачвам снимка), след гасене се изчистват и след някакъв период от време, вече по-често, се появяват. Разбира се диагностика ще ми каже най-добре какъв точно е проблемът, но понеже моят човек с ваг ком-а в момента го няма няколко дни и реших междувременно да попитам тук дали някой от вас се е сблъсквал с проблема. Като интересното е че и трите индикации ми светват едновременно, за ABS и ESP бих намерил логика за някой датчик или пък стоп машинка, но тази грешка на светлините какво общо има... колата е а4 б7 1.8т, 2005г. Фаровете до колкото знам са дейнамик, или иначе казано се саморегулират. Благодаря предварително!

8162434B-7E01-409A-959B-480EB1E9563E.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж си буксите и кабелите на нивомерите за ксенона. Служат и като сензори за ниво(натоварване) за сеп и абс. Има комуникация межди модул за фарове и модул абс.

Редактирано от loshdancho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема с АВС и ЕСП ти е от стоп машинката,сменя се с нова или втора употреба ,а индикатора за реглаж на фаровете свети щот сте палили колата с откачен фар,с ваг кома се трие само !При изтриване ако пак излезе може фаровете да са заменени с такива които нямат тази функция или почваш по -трасето!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Здравейте колеги, макар и с малко закъснение ще ви напиша, че проблемът беше в датчик на АБС, след неговата смяна изгасна всичко и не набива грешки. Обясниха ми, че понеже АБС и ЕСП били свързани, нивомера на фаровете имат отношение към тях и поради тази причина са набивали толкова грешки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...