Jump to content

Recommended Posts

Audi A6

1.9TDI 110к.с., Седан, Употребяван, нов внос, Монтана
 
 
 
 
 
 
30369276o.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30369276o.jpg
 
Бих искала съвет от по-компетентни хора.  До сега не съм се сблъсквала с тази марка и нямам идея как са за потдръжка, къде им е слабото място, колко харчи и всичко останало... Цената му е 2.499  и някък ми се струва малко за този видимо потдържан външен и вътрешен вид. Може ли някой да сподели впечатления, някой изпатил или доволен... Сега карам ситруен ц5 2001г. Той харчи малко за потдръжка не е много, но ме прецакаха двама майстори и съм намислила да го сменявам. Като цяло търся нещо 4/5 врати да не харчи много, да не е много скъпо за потдръжка и да не ме предаде, защото често пътувам на дълги разстояния. От друга страна когато си ходя на село, по пътя има мнооооого дупки, замазани са, но се осещат, и ме е бъзе. Бухте ли дали съвет дали да рискувам. Благодаря Ви предварително и се извинявам за глупавите въпроси!
Основна информация
 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://www.cars.bg/offer/c3154736

Предна дясна врата ми изглежда странно,image.png.79b6f7be5cb1dc70bb843f31de255811.png на железни джанти е и няма кьорава екстра. даже не са снимали вратите,  предполагам и там е с врътки въпреки, че пише друго. Няма тракшъни-  макшъни и т.н.  Ксенон ако въобще има е китайски, и добавян в последствие, не е куатро , добре, че няма и страшната думичка мулти.... И даже бордовия комп е "малката версия":hilezh:

Да предположим, че двигателя е катър и Ок. Остават спирачки, предница и рейка за задължителна проверка, рециклиране фарове, обслужване(масло, филтри, ангренаж) ако се намери някой с вагком да ти съдейства и провери како и е положението може и да не е страшно зле. и не очаквай тая близо 20годишна кола да е на 200 000км...

За туй и цената е такава.

Редактирано от loshdancho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отностно парите, понеже са малко и за това се зачудих! Иначе търся нещо да е здраво, парите не от значение пак толкова, просто искам да иглежда добре, да не харчи много и да е здрава. Не търся бегачка или нещо кой знае какво. Колкото до ситруена не е чак толкова зле с него... Вози страхотно, не е скъп за подръжка и не ме е предал до сега! Просто ми се иска да го сменя вече, това е :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм от Монтана и въобще не ти препоръчвам да купуваш кола която и да е автокъща тук. Трагично е всичко което се предлага. Просто тук се вкарва възможно най евтиното. Запазен автомобил няма да намериш дори и да имаш повече пари за даване. За това и се отказах да търся в тоя град кола и отидох до софия. вярно че и там са мошенници ама поне отношението към колите е друго и ги пудрят по качествено :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

19 hours ago, Маргарита said:

Не знам какъв Ви е проблема! Вашият коментар е напълно излишен за мен и не мисля да Ви падам на нивото, като коментирам написаното! 

 

Коментирал е за селото, защото си написала СитрУен, а обикновено се среща Ситроен ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя чисто информативно.

Имах път и се отбих да я погледна.

Задният мост е изгнил доволно, задните дискове са доста зле, а предните още повече. Шенкелите са доста ръждясали съответно смяната на горните носачи ще е приключение. Фаровете са направо за смяна и такъв салон не съм виждал като материял(лявата седалка е много протрита). Има и теч на масло от мотора(кората беше доста омаслена). Това е за 5 мин оглед.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...