Jump to content

Ниво масло на малкия дисплей


Милчев

Recommended Posts

Здравейте! Днес случайно видях, че се появи нивото на маслото на малкия дисплей на таблото. Неможах да разбера как го направих, после пробвах някви вриянти ама не стана! Каква е комбинацията, че ми стана интересно. Не че немога да го видя на другия дисплей ама.. Събуди ми любопитството. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммдаа от долу ясно си пишеше,, oil level"a и показа същото както на другия дисплей(проверих го нарочно) 

Сменях крушка на фара и докато пробвах, нещо там е,, схемата"май! 

Колата беше само на контакт и включени фарове. До сега така не съм правил, карам и паля на auto (позицията на ключа за фаровете). Но после исках пак да го направя не става и не става. 

Редактирано от Милчев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След отваряне и затваряне на предния капак се случва това, но колата май трябва да работи или поне да е на контакт - не съм много сигурен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен го отчита и на двата дисплея, но вратите трябва да са затворени. Също така се появява само на таблото ако съм искал да го проверя, но някое от условията не е било изпълнено и след време ако всички условия са на лице ми изписва нивото само на таблото. По - просто казано колата помни, че си искал да видиш нивото. Поне с такова убеждение съм останал аз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен се различават показанията на ММИ-я и на на борд.компютъра и повече вярвам на това от  борда... Та номера е следния: колата добре загряла, гасиш, отваряш и затваряш капака след около минута даваш на контакт без да палиш (при мен става и с отворени врати не е проблем) и натискаш 1 или 2 пъти  бутона Reset докато се махнат предъпреждения като "When stationary press brake pedal..." и ти излиза нивото :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...