Jump to content

ivo totev

Members
  • Мнения

    335
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    monster truck

Контакти

  • Website URL
    http://dont have a web page.com
  • ICQ
    0

Последни посетители

2920 профилни разглеждания

ivo totev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ivo totev

    OBDeleven

    @Airfan Само за протокола същото нещо може да се направи и вагком. При мен работи вече няколко месеца. По този начин старт/стоп сработва единствено ако вентилацията в купето е спряна. Направих го така : 1. Module 08 (Air Conditioning) 2. Adaptation 3. A/C comfort param for start/stop function 4. Old Value: 5 5. New Value: 0 6. Do It
  2. @Бако Мецан Колата ми е А4 В9 Allroad с мъртво роден дизел, не предразполага за гума като 4S. Никога не съм пестял от гуми и спирачки, затова и е обута така. Размера е 245/45 18. Често ми се налага да минавам планински проходи, Michelin-на се държи супер, колата не е мръднала на сухо и мокро. GOODYEARара ми го натресе мой приятел, не му трябвали.
  3. Някакво мнение за GOODYEAR EFFICIENTGRIP. Имам 2 чисто нови, не са качвани на кола. В момента съм с Pilot Sport 4S, уникална гума, но е време да ги сменям. Единствения минус за мен, е че е малко шумна. Та сега дилемата е да взема 2 GOODYEARара или отново да заложа на Pilot Sport 4S.
  4. Аз от промивката до сега нямам никакви проблеми, но малко след радиаторчето свалях и промих и казанчето. Много мизерия излезе и от там. Преди 2 седмици бях при Мишо за обслужване на кутията и от дума на дума му спомехах за запушеното радиаторче. Според него тези отлагания са от антифриз концентрат или не е бил G12++. Моята кола до скоро също е обслужвана само в Ауди. @Pumpel Като пари мисля, че го гледах раиаторчето ОЕ около 400лв, а заместители имаше и около 100. Работата не е много, около два часа при положение, че имаш нов радиатор. Аз моя го свалих,промих и качих за 3-4ч.
  5. @Pumpel Мога да пратя сваления PDF, но ми трябва мейл или нещо друго. И при мен от централна конзола отзад духа много рядко ако системате е на ауто, но в краката почти постоянно. Преди промивката навсякъде отзад беше студено, а сега топло. Може лесно да разбереш дали радатора е запушен, ако в долната част е студен значи със сигурност е.
  6. И при мен основната причина да реша проблема е детето. Клипчето при малките дизели не върши работа, радиатора има само вход и изход. Проблемите за студен въздух отзад може да са два при положение, че няма проблем с клапите. Долната част на радиатора отговаря за отоплението отзрад( крака и централна конзола). Разрушена или скъсана изолация разделяща зоните която е залепена е за самия радиатор или запушване. При мен се оказа второто. Радиатора се вади изключително лесно в сравнение с предишните модели, таблото не се сваля. Процедурата я има на линка по-горе. Ако не можете да я свалите мога да я пратя на мейл или нещо друго. Голяма е и не мога да я кача тук. На мен ми отне 3-4часа с промивка на радиатора понеже не бях подготвен с нов. Запушването при мен беше от нещо подобно на слуз, едри частици нямаше. Преди промивката След
  7. @Bobu Тук има всичко https://cardiagn.com/audi-a4-b9-8w-heating-air-conditioning/ 205 страница ни интересува нас към момента.
  8. Аз намирам това https://www.lllparts.co.uk/catalogs/audi/RDW/A4Q/849/8/819/819010 https://www.lllparts.co.uk/catalogs/audi/RDW/A4Q/849/8/820/820021 И аз търсих по чужди форуми, но както каза@Bobu не намерих конкретно решение. Най - логично ми се вижда да има проблем с клапата понеже на схемата се вижда, че за централната и краката отзад идват от едно място.
  9. @Bobu И при мен е така. Няма грешки, но отзад духа само студено. Ако намериш решение пиши.
  10. Купуваш си само щипките. Срещал съм да се продават отделно.
  11. Дигиталните също ги въртят успешно вече. Скоро гледах една А4 В9 Allroad, километрите на таблото бяха класическите 17и нещо си, а последно беше влизала в Ауди на 296. Никъде в сервизната нямаше смяна на табло.
  12. 2-3 дни преди смяната пръскаш с проникващ спрей. Преди около 4 години ги сменях, при 2 изгорели не е имало проблем с отвиването.
  13. ivo totev

    Скъсана пружина

    Едва ли има общо м-ду лагера и пружината. Преди 2 години счупих задна лява. Сложих закс, никакви проблеми досега.
  14. @Minkar https://www.avtosklad.bg/bronya-predna-245010/po/audi-a4-2007-11-2011-10-277789 Иначе и аз не виждам смисъл от пръскалките. Спрях ги почти веднага.
  15. Примерно тук https://audi.7zap.com/en/rdw/
×
×
  • Create New...