ivo totev

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About ivo totev

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  monster truck

Контакти

 • Website URL
  http://dont have a web page.com
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,884 profile views
 1. @vladi Точно. Аз я държа в багажника просто защото не искам да си режа капака над двигателя.
 2. Аз ползвам щеката само и единствено при смяна на маслото. При мен показанията на сензора и щеката са еднакви.
 3. Някой може ли да даде схема на пинаута на фабричния усилвател. Не е Bang&Olufsen
 4. @Муцев Мога, но косвено понеже го взех на приятелката. В сравнение със 7мицата която ползвам аз телефона се справя доста по-добре с поставените му задачи. Батерията държи около ден, ден и полвина като доста често е в социални мрежи и тем подобни. При мен вероятно би изкарал повече. Дисплея ми се вижда една идея по-добър от 7, но това може да се дължи на настройки. Разлика в габарити няма сравнен с 7. Гърба на телефона вече е стъклен, като това не знам дали е плюс. При камерата мисля също няма разлики. Минималната памет е 64гб. Ако ви интересува още нещо мога да направя по-детайлно сравнение. Проблема с протектора го реших вчера в един магазин. Сложиха цял като в крайщата го ралепиха с някво лепило.
 5. 2g не е със сигурност. Мисля, че се монтират до 09 или 10г. Изгледа на картите може да го промениш от менюто.
 6. Здравейте. Какъв стъклен протектор трябва да взема за SE 2020 ? Имах един изостанал от 7, след това взех и за 8 и резултата е един и същ. Не залепват по края.
 7. @aiskrov Колата фабрично няма щека. Купувал съм я допълнително. За да остане постоянно на мястото си трябва да се изреже кората на двигателя което не ми допада.
 8. @Cornu©opia Мерси. Ще се търси нещо друго.
 9. Здравейте. За да не отварям нова тема ще ползвам тази. Според вас заслужава ли си да се вземе това https://plasico.bg/hp-elitebook-8570w-156-fhd-i7-3720qm-8gb-ram-128gb-ssd-quadro-k1000m-112859.html
 10. Диска е за Германия. Мисля, че го взимах само заради това, че без него не можеше да се смени езика на менюто. Може да се изпрати с Еконт. Връзка на лс.
 11. @Милчев Можеш да свалиш само капаците на пантите. Също е добре да се свали и почисти уплътнението на самото моторче към стъклото. При мен от там влизаше вода и се стичаше точно по моторчето. Почистих го след което го напръсках със силиконов спрей, гумата доста омекна. Тънък филм силикон и вече нямам проблем.
 12. За пневматичен къртач ли става въпрос или електрически. Ако е пневматичен при нас масово ползваме хидравлично масло в подготвителните групи. До сега няма повреден инструмент от употребата му.
 13. @единак Първите 2 грешки вероятно са записани при смяна на въздушния филтър. Има хора вадещи цялата кутия което е свързано с откачането на МАФ-а и клапана. @James Ако е премахната кутията на филтъра. Да.
 14. По спомен ревизията на шетограма е към края на 2011г. Аз го смених профилактично. Към момента на смяната колата беше на 280к като нямаше видими следи от износване. И моята е 2010г. Според мен този компонент не се влияе толкова от пробега, а от честите старт-стоп тогава мисля натоварването там е най-голямо.