Jump to content

Проблем със заспиващ модул за отключване/заключване на А3 8P Sportback


pepinokc

Recommended Posts

Здравейте, имам проблем с отключването/заключването на вратите на Audi A3 8P Sportback 2006г. Преди година взехме колата, която е с два ключа, но от тях не може да се отключва/заключва колата чрез бутоните, а единственият начин е чрез ключалката! Смених им батерите, правя обучение при което колата ги припознава, но като извадя ключа от контакта те пак не работят. Автоключар направи нов ключ, като според него двата оригинални са били "умряли", но пък новият ключ работи две-три минути и после се налага да се натискат копчетата 20-тина пъти за да отключат/заключат колата, при което пак работи две-три минути после пак заспива. Комфорт модула работи, тъй като всичко друго по колата функционира, дори сваля прозорците от новият ключ, но този проблем си седи и е много неприятно. Ако някой е имал такъв проблем и е намерил решение нека сподели, ще съм благодарен! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Има ли развитие по въпроса ?

Редактирано от VBI
Цитирането на предходно мнение е в разрез с правилата на форума!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Здравей колега, съжалявам че сега чак отговарям, но развитие по темата няма. Ровихме я още няколко пъти, всичко изглежда да е наред, модули работят, сигнал има и въпреки това пак "заспива" модула, може би напредъка е че проблема май е в антената чрез която лови сигнал, но до тук зацикляме!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам подобен проблем. При мен работят ключоввте(и двата оригинални) само ако са допряни до задна лява врата. И аз няма решение на проблема, за това сложих допълнителна аларма поне да се заключва нормално. 

Редактирано от Enkoff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...