Jump to content

Багажник


Daniel123

Recommended Posts

Здравейте имам Ауди А4 Б8 2.0TDi комби. Багажникът ми се отваря само когато натисна копчето на ключа. Когато е запалена колата е досадно да я изгасям , за да взема нещо багажника. При вас така ли е ? Когато пробвам да го отворя не става , но когато натисна ключа се отваря. Повреда ли е или така е самият модел ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпросът е заключва ли се автоматично, когато потегли автомобилът? Ако е така опитай с копчето на вратата да отключите от отвътре и би трябвало да се отключи и багажникът. В опциите на MMI има настройки за отключване на всички врати или само на шофьора. Има вероятност и да е счупена пластинката под гумения маншон на багажника

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Багажника стои постоянно заключен. Отваря се само и единствено , ако натисна копчето на ключа. Пробвах да го отключа от копчетата на шофьорската врата , но само вратите се отключват и заключват. Напръсках ключалката на багажника със спрей за смазване , но пак без резултат. За заключването всичко е на off. Някакви идеи какво да правя ? Досадно е да изгасям колата , за да взема нещо от багажника. Благодаря предварително ! 

56D0DD9F-1AB2-4C30-952E-42AB140864EE.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да споделя колега, че моята кола не е комби. Но опитай като първо заключиш всички врати с отворен багажник, и тогава го затвори и пробвай за резултата дали ще си дойдат на мястото нещата. След това със затворен багажник и отворени врати отключване и заключване на всички и отново проба.

Не знам може би е смешно и алогично. При мен се беше получило това без да знам как съм отварял, кога и какво но след тези опити си дойде на място всичко и сега всички врати + багажник се действат в синхрон. 

Успех! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен пък се получава следното. От ключа и от бутона на вратата мога да отворя багажника,а от самият бутон на багажника не става. Когато е отворен вече при натискане на бутона се чува някакво движение. Так ли трябва да е, понеже четох че на пасатите имало някаква настойка спрямо ключа но не ставало да работят и 3-те варианта за отваряне на багажника.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази подробност не беше известна, и мисля че точно там е проблема (когато го направя на on след няколко секунди се сменя на off самичко.).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като купих колата , екрана на MMI трепереше и нищо не можеше да се прочете. Майстора каза , че е сменил някаква част , обаче я е взел от Audi A6.  Най-вероятно заради това не може да стане ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...