Jump to content

Възможен проблем с двигателя 1.9 TDI


isojama

Recommended Posts

Здравейте. Появи се известен шум при работа на двигателя между 1200 - 1800 оборота. Майстора каза, че турбото е заминало и също колата когато е изстинала все още държи налягане в системата и когато отовориш казанчето на антифриза го изпуска(дори при седене повече от 24часа). Та като оставим турбото ми каза, че трябва да изолира един огромен теч от това което съм зарадил на снимката, но идея си нямам какво е то. Та,като го оправи ако спре проблема с налягането - ок, ако ли не отиваме към възможен проблем с главите на двг а от там каза, че не се знае дали коляновия вал ще е наред. Та, първо цялата тази работа как ви се струва и второ - какво е това което съм заградил? 

IMG_20210124_150139.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо отстрани теча.Това ми прилича на маркучи за парното  , а за шума питай поне още двама майстори , че основния ремонт не е никак евтин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Показал ти е ЕГР топлообменника. Потърси консултация с друг и преди да предприемеш сериозни ремонти започни от капачка на разширителен съд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Колеги здравейте. Стигнах до смяна на турбото. Как мога да преценя при покупката втора ръка дали ще пасне на моя мотор? Освен визуално някакви други начини има ли? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...