Jump to content

сервиз изток


Recommended Posts

Веднъж съм си оставял колата в Изток да оправят щета през Булинс - повече не стъпвам там ако ще да са последния останал сервиз в София. Колата престоя там 6 седмици !!!

Ако трябва да съм обективен с тенекията и боядисването що годе се бяха справили, но колата излезе от този "сервиз" с маса проблеми, които нямаше преди да влезе, та после я карах на друго място да я оправя след сервиза :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , каква оферта ти вкараха там? За каква боя, че и на мен ми предстои?

няма оферта, вкарах я за цялостно боядисване!

после ще дам и моето мнение!

колегата lampard може да ти помогне, не познавам някой недоволен от работата му... потърси из темите телефона му :dance:

вкарах я по щета - Булинс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В ИЗТОК ми пребоядисаха предния десен калник и капака. Всичко като щети към БулИнс. Чакането ми беше 2 седмици. Като махнем чакането, останах доволен от свършената работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм си оставял колата 3 пъти в сервиз Изток (Булинс щети), тъй като ми е най-близо до местоживеенето (Мусагеница). Честно казано незнам дали има по-лош сервиз.

Първия път трябваше да ми боядисат съвсем малка драскотина на калника, направиха го добре (боядисването), НО ... след това са измили колата на тяхната "автомивка" (която явно е с доста варовит кладенец), не я бяха подсушили и я бяха оставили на доста силното слънце с капките вода (беше разгара на лятото). Ефекта от това беше, че цялата ми кола стана в прекрасни малки варовити кладенчета - прогорели дупки в покритието на боята на колата. Естествено ми обясниха че това щяло много лесно да се махне с машинно пастиране, което те разбира се няма да заплатят.

2риа случай беше почти аналогичен. Имах пак дребна драскотина, изрично ги помолих да не мият колата, или ако я мият, да не я оставят на слънце мокра. Резултата - още варовити кладенчета по покритието на боята + открадната капачка на предната броня (декоративната капачка за теглича).

3ти случай (последен) не помня какъв беше ремонта, но за моя глупост си бях оставил анти-радара в колата, е не го намерих като ми върнаха колата. За щастие поне в деня когато си вземах колата валеше дъжд, та нямаше повече варовити кладенчета по колата. За сметка на това не ми бяха свързали десния стоп, и не ми бяха сложили капачката на резервоара. Ако не си бях огледал щателно колата в проливния дъжд, щях и без тях да си остана. Относно анти-радара, на гърба на приемно-предавателниа протокол който ти издават при премане на колата пише че сервиза не носи отговорност за дребни(преносими) вещи намиращи се в колата, така че и за това имай едно на ум.

Ако вече си оставил колата си там, искрено се надявам да си я вземеш цяла :respekt: Ако не си, но все пак държиш да си правиш колата в техен сервиз, бих ти препоръчал Тандер (намира се точно зад сградата в която завеждат щетите).

Редактирано от Cinder
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволен съм - оправиха мерцедеса за няма и седцмица. Калници брони почти цялостно. А и в сервизчето отзад при мивката пък съм си правил ремонтчета на едно голфче, човека беше много отзивчив, един час се е занимаваше с биенето на едни ръждясали болтове за което не ми е зел пари отгоре, засякого го точно час и нещо тежък физически труд, направо не знам колко ше ми земат за тва в некой голям сервиз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

НИКОГА повече няма да си оставя колата на такива мърлячи и лъжци и пияници като тези в сервиз изток!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата ми седи вече месец там и всеки ти говори различни неща. Опитват се все да изкарат винивни Булинс. Всъщност Булинс са виновни, че работят с тях. В момента я бавят, защото се местели и нямали хора ...

Другата седмица ще се занимавам с тях. Да видимкаква работа са свършили ...

В българия човек трябва навсякъде да ходи с адвокат.

Редактирано от Spidercho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...