Jump to content

А6 2.7biturbo отопление и бензинови времена


eagle_xtz

Recommended Posts

Здравейте имам 2 въпроса:

1. Струва ми се ,че парното не духа достатъчно топло климатроника е на HI но въпреки това не е да пари на ръцете от духалките .. нормално ли е или има някакъв проблем.

2.Някой имали идея колко мс са нормалните бензинови времена ,понеже монтирах една газова система optima  и ми обърква бензиновите адаптации ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Загрява ли нормално колата?  В повечето случаи се задръства радиаторчето на парното, трябва да се промие ( ако при 90 градуса не духа топло).

 

2.Ако я покараш само на бензин след изтриване на грешките времената ще се нормализират. Повечето автомобили от vag в загряло състояние без консуматори държат около 2,2 -2,5 mS.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами около 85 градуса на тръбите може би трябва промиване на радиторчето,а кой е най правилния начин за нулиране на адаптации и има ли нещо по advance от канал 00 ? има ли по бърз начин за калибриране на инжектори освен шофиране?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тримовете се зануляват и като изтриеш произволни грешки, малък е шанса да няма нищо за триене. Радиаторчето вевероятно  е за чистене иначе, но не пречи да се проверят и клапите в таблото или поне да се мине няколко пъти През lo-hi на климатроника.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...