Marto8608 Report post Posted November 5, 2021 Здравейте колеги.Имам ауди А8 Д3 4.2 335к.с. със 6HP кутия.Смених клапаните за превключване на скоростите с чисто нови тъй като ми излизаше грешка за шеста скорост некоректна и кутията влизаше в авариен режим.След смяната на въпросните клапани в момента кутията блъска(рита).Най много го прави между първа и втора и трета и задна.И на горните предавки също го има но в пъти по малко.Та въпроса ми е, нормално ли е това след такава смяна и ще изчисти ли това ритане с каране на колата. Quote Share this post Link to post Share on other sites
P_PETKOV Report post Posted November 6, 2021 Пробвай да ресетнеш адаптациите на кутията. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marto8608 Report post Posted November 6, 2021 Ресетнах я два пъти вече.Казаха ми да покарам два дена така, сама щяла да оправи.Казаха ми и за ъпдейт на кутията, по бързо щяла да се адаптира така. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar7894 Report post Posted November 22, 2021 Оправи ли се? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kpematop Report post Posted December 30, 2021 Ъпдейт ще помогне, но преди това трябва да си сигурен дали има достатъчно масло. Quote Share this post Link to post Share on other sites
billysezgo Report post Posted January 2, 2022 (edited) Как се прави ъпдейт на кутията? Edited January 4, 2022 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Quote Share this post Link to post Share on other sites
kpematop Report post Posted January 4, 2022 с VAG CAN PRO може да я обновиш Quote Share this post Link to post Share on other sites