Jump to content

проблем с километраж ауди а4 б6 ( цветния фис)


botoazz

Recommended Posts

Здравейте доста прочетох из форума но не успях да намеря това което ми трябва . 😞

Та по темата -- колата е ауди а4 б6 1.9 тдди 130 коня , код на мотора AVF , километраж с цветния фис / цветния километраж , преди година я купих доволен съм идеалната кола за мен е , Но имаше разбира се проблем с километража цветния дисплей не работеше . В моя град Чирпан намерих човек диагностицира проблема свали километража и го занесе за ремонт в Стара Загора при някой си Илиян , оправиха проблема цветния фис светна няма проблем , обясниха ми , че тези табла са проблемни правили дефекти  а и все пак колата е на 18 години , колата е 2004 . Преди няколко дни се появи проблем с имобилаизера колата не пали не свети изобщо чека / а както повечето знаем имобилайзера е в самото табло на километража , занесоха го пак при човека в Стара Загора за ремонт , поправи го да колата запали НО. Обясниха ми че километража лека по лека си отивал бил на изживяване , друг километраж много трудно би се обучил към компа на колата , не можели да ми махнат имобилайзера нямало как просто да стане И на всичкото от горе ми развалиха / прецакаха малките дисплеичета който показват часа , датата при оборотомера и изминалите километри при скоростомера , това било от таблото било прецакано . Като искам да вметна , че преди тяхната намеса и двата дисплея работеха без проблем без изгорели пиксели без проблеми с ясни и отчетливи показания . Както и да е преглътнах тази така да се рече немарливост от тяхна страна понеже съм сигурен че има нещо някъде хлабаво и не стегнато , на моменти работят що годе добре на моменти грам . Дайте ми съвет къде да ида при кой , при някой който наистина може да даде мнение и да ми оправи и дисплейте и да ми махне софтуерно имобилайзера . Благодаря предварително .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пиши на колегата.Ако той не може да ти помогне не зная кой друг може:

https://audibg.com/forum/index.php?/profile/54067-bsdnikolov/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз не мога да разбера какво точно питаш, един ти е далечко, сам не можеш да се справиш, какво точно искаш, някой да дойде у вас да те го направи така ли ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де без заядливи коментари , писах на човека от софия ако ми отговори и се разберем ще ида стига да може да го поправи , това че не мога да се справя сам мога само да обясня че не всички сме  всестранно развити като теб , просто търся най оптималния вариянт ако ти можеш да ми оправиш километража да идвам при теб ако ли не дай поне съвет и вариянт.

.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...