Vall80 Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 (edited) Здравейте, на скоро си взех Ауди 80 комби и още не съм имал времето да му се нарадвам. Това което забелязах е че запалката не прави контакт като хората. Имате ли идея как се смъква от пепелника и мога ли да направя нещо да я спася или е за нова. Изглежда доста клеясала и прави контакт с трансмитъра под странни ъгли. Също така ако можете да ме препратите към теми с техническа информация, ще ми е от голяма полза. Искам да я прегледам от до. Бившия собственик каза че е Ауди 80 с двулитров двигател 115 коня. Само че в един магазин за части ми казаха, че моноинжекция с кръгъл филтър от горе бил 90 коня. Благодаря предварително! Edited April 23, 2022 by VBI Заглавие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
caro Posted April 24, 2022 Report Share Posted April 24, 2022 С кръглия филтър е АБТ -90 к.с. Относно запалката купи си нова около 10- 15лв. е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vall80 Posted April 24, 2022 Author Report Share Posted April 24, 2022 (edited) А можеш ли да кажеш как се смъква? Edited April 26, 2022 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vall80 Posted April 24, 2022 Author Report Share Posted April 24, 2022 Успях да се оправя сам. Изглежда съм твърде сляп за да видя болта зад нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andibgpz Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 @Vall80 болта пада и закривяваш двете уши вътре и ще почне да задържа,колкото повече ги кривнеш навътре,толкова по-трудно изключва ,съответно по топла става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts