Traycho96 Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 (edited) Здравейте на всички, имам странен проблем при смяна на предавка от 2-ра на 3-та има някакво придърпване и сякаш рита скоростната кутия, при малки обороти. А на 7-ма и 8-ма предавка със, около 100км в час при ниски обороти почва да тресе колата все едно имам крива гума, но не е от гумите 100%. Моля споделете, дали ви се е случвало това нещо и ще бъда благодарен, ако ме насочете към сервиз, който знае какво да направи, за да отстрани проблема. Автомобила е AUDI A8 D4 - 2010г. 4.2дизел 430кс 1000Nm. Edited May 10, 2022 by Traycho96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacoran Posted May 21, 2022 Report Share Posted May 21, 2022 На колко километра е колата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpematop Posted June 15, 2022 Report Share Posted June 15, 2022 Много въртящ момент му идва на торка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стефан 82 Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 @Traycho96 Здравей колега. Да питам дали си разбрал от какво става така, чеи при мен се появи същия проблем. Ще съм благодарен ако помогнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traycho96 Posted June 25, 2023 Author Report Share Posted June 25, 2023 Оказа се че съединителя е заминал, явно и дисковете. Рециклиране + 1г гаранция около 4хил.лв. със обслужване на кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts