Jump to content

MMI 3G+ само 2G данни


d_o_c_t_o_r_a

Recommended Posts

Здравейте. Някой дали се е сблъсквал със следния проблем и дали е успял да намери решение?:

 

Колата е 4G 2012г. с MMI 3G+. При поставяне на СИМ карта и избрана опция за телефония от нея, а не чрез Блутут, модулът се свързва с мрежата на Виваком в случая на 2G честота и преносът на данни е активен макар и бавен (2G).

Да, обаче: Ако се избере опция СИМ картата да се използва само за данни, а телефонията да се осъществява чрез Блутут свързан телефон, мрежата на MMI става 3G но каквото и да правя (ръчни настройки на APN), пренос на данни НЯМА. Т.Е. двете чертички над 3G, така и не се показват?!? Моля помагайте!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Проблемът е в настрийките на самата сим карта от опертора, предишната ми сим карта си изкарваше 3G+ ,но след преподписване на договора и смяна на сим картата ми излиза само 2G. След дълги спорове с мобилния оператор- искаха да ме убедят че всичко е нормално ,а колата ми поддържа само 2g ,накрая стигнах до решение- въпросната сим карта трябва да се постави в мобилен телефон и да поработи и там около 1 часа,за да се самонстрои. Сега след процедурата ми излиза и 3G ,но не е винаги бързата скорост.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...